DGTL opent het Amsterdam festival met Skyline x Colin Benders. dj Koze & Mano Le Tough

Op 19, 20 en 21 april vindt tijdens het Paasweekend wederom DGTL Amsterdam plaats op de NDSM werf van onze hoofdstad.

Na geweldige optredens tijdens DGTL's ADE programma, was het voor de organisatie reden genoeg om DJ Koze en Mano Le Tough wederom uit te nodigen voor wat zo een bijzonder sterke openingsavond vormt. Tunnelvisions & Applescal sluiten aan in een uitdagende b2b opstelling.

De eer om het festival te openen ligt echter bij Colin Benders met het indrukwekkende Skyline kunstproject van Boris Acket, Nick Verstand en Bob Roijen - wat ons betreft direct een van de hoogtepunten van het weekend. Vorig jaar was Skyline in een andere vorm al te bewonderen in de aankomsthal , iets wat destijds veel lyrische reacties ontving van het arriverende publiek. Komende weken zal DGTL meer loslaten over deze samenwerking, die je ook gedurende de rest van het weekend op het festival kan bewonderen.

Mis deze avond vol modulaire synthesizers, conceptuele kunst en verfijnde house en techno beslist niet, want het gaat naar ons idee een hele bijzondere worden.

Meer info & laatste tickets
dgtl.­nl
Facebook event

Programma DGTL Opening Night:

Warehouse22:00 - 00:30:  Applescal Tunnelvisions00:30 - 03:00:  Koze 03:00 - 05:30:  Mano le Tough Skyline21:00 - 22:00:  Colin Benders22:00 - 05:00:  Live: Boris Acket & Nick Verstand Nick Verstand
Share |