Laatste Super Early Birds Neverland Festival

Super Early Bird tickets Neverland Festival bijna uitverkocht
De organisatie geeft aan dat de Super Early Bird en de Luna Village (camping) tickets hard gevlogen zijn over de gehele periode. Het aantal Super Early Birds zijn nog maar beperkt beschikbaar en zullen vandaag uitverkocht raken.

Artiesten eerste fase Neverland Festival compleet
Afgelopen maanden heeft Neverland Festival wekelijks artiesten aangekondigd. Hiermee is de eerste fase van de line-up compleet. Met een groot scala aan top artiesten binnen de muziekstijlen: house, hardstyle, techno, tech house, EDM en trance is de huidige line up al een groots feest voor iedere dance liefhebber. Ook zal er een vervolg fase komen met vele andere bekende namen uit de dance sector.

Act of Rage
Benny Rodrigues
Brake
D-Sturb
De Sluwe Vos
DEEP91
Delete
Dorine Fox
Dr.Lektroluv
Dsquared
Joost van Bellen
Kaiserdisco
Killshot
La Fuente
Lucas & Steve
Luuk van Dijk
Michel de Hey
Mr. Belt & Wezol
Nothing but Funk
ROD
RVAGE
Secret Cinema
The Bald & The Beautifool
Yves Deruyter

Luna Village in opmars
De organisatie geeft aan dat de interesse groot is vanuit eigen land om in Luna Village te kamperen. Ook internationaal is de belangstelling groot om naar Neverland's Luna Village in Landgraaf te reizen, zo hebben bezoekers uit Belgie, Duitsland, Frankrijk maar ook China, Litouwen, Letland en zelfs Iran al een ticket aangeschaft. Een aantal camping bezoekers hebben al volledig luxe ingerichte tenten geboekt om er een zorgeloze festival vakantie van te maken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via sociale media en neverlandoutdoor.­nl
Share |