Royaal Kabaal gaat een stap verder met gratis entree* en dikke hostings door BKJN en Darkraver

Het hardste koningsdagfestival van Noord-Holland keert terug in 2019 op de Balkenhaven nabij Amsterdam. En hoe! Voor de derde editie gaat Royaal Kabaal terug naar het oorspronkelijke koningsdag gevoel: gratis entree, top artiesten en heel veel gezelligheid! Met trots presenteert Royaal Kabaal het enige hardere stijlen koningsdagfestival met gratis entree.

Guarantee ticket
Om verzekerd te zijn van een ticket werken we met een guarantee ticket systeem. Koop 4 tokens en een WC bandje (ter waarde van €16 ex fee) in de voorverkoop en je krijgt gratis toegang tot het festival van 13:00 tot 23:00. De eerste 4 bier of wijntjes heb je dus al direct in de pocket bij entree van het festival.

Festival + after (10+7 uur feest)
Het event duurt 11 + 6 uur lang in de vorm van een indoor & outdoor festival + after. Vanaf 13:00 tot 23:00 is het festivalterrein bestaande uit 1 outdoor stage en 2 indoor stages open. Na 23:00 zal het feest zich indoor voortzetten in de vorm van een dikke after

Ben je dus na 23:00 nog niet uitgefeest en wil je door tot 06:00 in de ochtend? Koop dan een guarantee combi ticket voor €26,00 ex presale fee! Hiermee ben je ook verzekerd van entree op de after. Koningsdag valt dit jaar op een zaterdag dus iedereen is de volgende dag vrij!

BKJN & Darkraver hostings
Naast de gratis entree pakt de organisatie ook uit op het gebied van line-up. Op de Royaal Kabaal stage vind je o.a. Warface, D-Sturb, E-Force, Delete & Rebelion. BKJN is uitgenodigd om de hardcore stage te hosten. BKJN brengt een ram volle line-up waarop artiesten zoals Partyraiser, Dr. Peacock, Cryogenic, NSD en vele andere te vinden zijn.

Voor de Freestyle stage is Darkraver de aangewezen persoon om samen met zijn vrienden zoals Outsiders, Bass-D & Dr. Rude de freestyle op zijn kop te zetten!

Line-up
Royaal Kabaal StageD-SturbDelete DopexE-ForceKrowdexx LuminiteMalice N-VitralNcrypta NerozPhysikaRebelion RejectaThe ViperWarfaceMC: DemocianBKJN Hardcore Stage
gehost door BKJNLive: Super Trash BrosLive: €LIT€AngernoizerChaotic HostilityCryogenicDRS Dr. PeacockHard EffectzLa RavageMr. IvexPartyraiserSystem:OverloadMC: No-iDDarkraver Freestyle StageBass-DDarcon Inc.DarkraverDr. RudeGeniusNowaxxOutsidersRuffianMC: Ruffian
Kaartverkoop start 12 januari 12:00 & pre-registratie
De guarantee tickets zijn te koop vanaf 12 januari om 12:00 via royaalkabaal.­nl. Deze guarantee tickets kosten slechts €16 ex fee en zijn inwisselbaar voor 4 tokens en een WC bandje bij het event. Wil je absoluut zeker zijn van een ticket? Preregistreer je dan via royaalkabaal.­nl zodat jij als eerste een ticket weet te bemachtigen. We verwachten een enorme run op de tickets!
Share |