Latin Lovers 8 december in AIR

Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 8 december 2018! Latin Lovers in AIR is sinds 2015 een begrip geworden in de hoofdstad en 8 december gaat Latin Lovers met al haar fans zich opnieuw thuis voelen in deze top locatie.

Line-up
Latin house invloeden met La Fuente, wat rauwere beats en een vleugje urban met D-Rashid en Sam Blans en voor de afro liefhebbers heben we Marchello Garcia en Quincy Mariano & Luciano Genoa weten te strikken. Allen met liefde voor de muziek, vrouwvriendelijke deuntjes, house, trommels, percussie, vocalen, hier en daar wat urban classics en natuurlijk de befaamde afro-sound.

Line-up
D-RashidLa FuenteMarchello GarciaQuincy Mariano & Luciano GenoaSam BlansPercussie: Cleyton Barros MC: yaNto
Presale & Ladytickets
Normale kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) Deze zijn alleen online in de voorverkoop te bestellen via latinlovers.­nl (onder het kopje tickets) en kosten 18,- euro (ex fee) maar dan kun je wel een vriendin meenemen op je ticket! Er zijn voor deze editie maar een beperkt aantal Ladytickets beschikbaar dus dames, wees er snel bij want op = op!
Share |