Zaterdag 8 december Kings of Clubbing in de MaassiloGrootse clubavond in de dikste uitgaanslocatie van Rotterdam, de Maassilo. Op zaterdag 8 december komen grote namen uit de Nederlandse clubscène de Maashaven onveilig maken. Met Dj Jean, José, Santito, Mem en vele anderen achter de decks zal het tweede weekend van December ongetwijfeld de boeken in gaan als het warmste weekend van 2018.

Teaser Kings of Clubbing


Als het aan uitgaand Rotterdam en omstreken ligt is de Maassilo toch wel één van de favoriete hotspots. Laat daar nu nog eens een extra goede reden bijkomen om je dansschoentjes aan te trekken en een volle nacht op de zwoele beats van onder andere Dj Jean los te gaan. Kings of Clubbing brengt jou namelijk 'The Ultimate Night of Joy' in een superhete ambiance die Grotesque Indoor Festival heet. Doeltreffend party entertainment in alle zalen en muzikale hoogstandjes van alom prezen dj's zullen je als een charmant rode draad door de nacht begeleiden, waarbij kosten nog moeite zijn gespaard om dit veelbelovende schrijven waar te maken.Met relaxte chill outs, clubstijl decors en hartverwarmende licht-, laser- en visual shows krijgt de Maassilo een volledige make-over.. En dat in ons kille, maar ow zo belangrijke havenstadje Rotterdam. Goed, de luxueuze St Tropez-achtige zeiljachten moet je er zelf even bij denken, maar als je een beetje meewerkt en je door de frisse decemberlucht naar de Maassilo beweegt wacht je binnen een megafijne verrassing. Het populairste Indoor Festival van Nederland!Line-up Kings of Clubbing
Des SantosJeanJoséMEMQuintinRenjiSantitoSpiderMC: FlavoursMC: Maron Hill
Tickets
Ruim 75% van de tickets zijn al verkocht. De laatste kaarten van de 4de fase gaan er deze dagen uit. Deze kunnen nog voor €42,50 (ex fee) gekocht worden via deze link. Daarna zal de prijs naar €45,= (ex fee) gaan. Ben verstandig en koop je kaartje snel. Goedkoper gaan ze niet worden!
Share |