Nederlands DJ/producer Brooklyn maakt debuut op Made In NL

Nederlands DJ/producer Brooklyn (ook wel bekend als Merijn Murk uit tv-programma Temptation Island) maakt zijn debuut bij Spinnin' Records' Made In NL-label met de aanstekelijke single 'Run Town'. Het is een positief geluid dat hij brengt, met warmbloedige, latin-getinte ritmes en zwoele, Nederlands-Engelse vocalen - een onvermijdelijke favoriet om je deze winter aan te warmen.

Bekijk de officiële video hier


Brooklyn is uiteraard bekend als Merijn Murk, die twee jaar geleden opviel in tv-programma Temptation Island. Sindsdien geldt hij als influencer op Instagram, al is hij inmiddels ook al zes jaar bezig als dj/producer, door het hele land optredend, maar ook met boekingen in landen als Spanje, België en Bulgarije. Momenteel gaat al zijn aandacht naar deze muzikale carrière, nu resulterend in een opwindende nieuwe plaat.

'Run Town'
'Run Town' is een aanstekelijke track die sterk werkt tijdens dj-sets, maar ongetwijfeld ook op veel radio support kan rekenen. De plaat brengt zonnige latin-ritmes, zwoele vocalen in zowel Engels als Nederlands en een positieve vibe om de aankomende winterblues te verdrijven.

"Iedereen is tegenwoordig enorm gestresst en chagrijnig omdat het koude weer en de winter eraan komen, dus het was vooral de bedoeling om het zomerse gevoel terug te brengen en een heerlijk vrolijke plaat te maken", aldus Murk in een eerste reactie.
Share |