Zaterdag 2 maart 2019 opent Beachclub Fuel met Masters of Trance

Het mooie seizoen van 2018 mag dan pas recent afgelopen zijn, toch presenteren Beachclub Fuel en To The Point Management je vandaag al de datum voor de 'Grand Opening' van 2019! Schrijf de datum alvast maar in je agenda, want op zaterdag 2 maart gaan we met 'Masters of Trance' weer los in Bloemendaal aan Zee.

Komend seizoen opent Fuel voor de derde keer op rij met Masters of Trance en dat deze titel genoeg zegt over de inhoud van het event mag wel duidelijk zijn. De afgelopen jaren was de 'Grand Opening' van Fuel al een geweldige happening. De hoge opkomst van leuk, gevarieerd publiek zorgt iedere keer voor een waanzinnige start van het nieuwe seizoen. Het laatste jaar ging de beachclub zelfs volledig uitverkocht en dus is het serieus raadzaam om snel je tickets te bemachtigen.

Wil je onze spectaculaire Openings Party meemaken?
Je bent van harte welkom! Wanneer je snel beslist kan het voor jou en je vrienden nog voordeliger zijn ook. Beachclub Fuel komt uiteraard met een aantrekkelijke Early Bird actie. Tot en met 14 november koop je één ticket voor slechts €15,- (ex fee) Vanaf 15 november gaat de reguliere ticketprijs in en kost één ticket €19,50 (ex fee). Dat is tevens de datum waarop we de complete line-up bekend zullen maken. Uiteraard zetten we met Masters of Trance weer een supermooi event neer en daar horen natuurlijk ook de allerbeste Trance Dj's bij. Koop hier je tickets voor Masters of Trance op zaterdag 2 maart

Dankwoord
Tot slot wil Beachclub Fuel eenieder bedanken die het seizoen 2018 toch weer geslaagd hebben gemaakt. De organisatoren, hun en onze medewerkers en natuurlijk jullie, de trouwe bezoekers. Zonder jullie zou het runnen van een Beachclub eenvoudigweg minder leuk zijn. Dank jullie wel en hopelijk tot volgend jaar. We wensen jullie een mooie winter toe!
Share |