Charly Lownoise & Mental Theo kondigen jubileumshow aan in AFAS Live

Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit 'Wonderfull Days' van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. "Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan", aldus organisaties Guilty Pleasure Festival en Qmusic. Zaterdagavond 9 februari 2019 is de AFAS Live dan ook hét 90's paradijs tijdens "Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary", met support optredens van T-Spoon, Alice DeeJay, Nakatomi, Darkraver, DJ Jean, Dune en vele andere jaren negentig (geïnspireerde) artiesten. De Early Bird tickets voor het event gaan woensdag 7 november om 12:00 in de verkoop. Om verzekerd te zijn van een ticket kunnen fans zich van tevoren registreren op www.wonderfulyears.nl, zodat zij exclusieve toegang krijgen tot de geheime ticketshop op dinsdagavond 6 november 18:00.

Wonderfull Days
In 1994 startte het muzikale avontuur voor Charly Lownoise & Mental Theo met de hit single 'Live at London'. De mega kraker 'Wonderfull Days' volgde toen snel op – en is per toeval ontstaan toen Mental Theo het nummer 'Help (Get Me Some Help)' van Tony Ronald op 45 toeren in plaats van 33 op de platenspeler afspeelde. Het duo bestormde de hitlijsten en 'Wonderfull Days' werd dan ook dé happy hardcore track van de jaren negentig. Hun hits 'Together in Wonderland', 'Stars', 'Your Smile', 'Fantasy World', 'Hardcore Feelings' en 'Streetkids' volgden elkaar in moordend tempo op.

Het Foute Uur
Tijdens het jubileum event van Guilty Pleasure Festival en Qmusic zijn er naast Charly Lownoise & Mental Theo optredens van andere jaren negentig Top 40 artiesten en natuurlijk houden Charly en Theo nog een paar grote verrassingen achter de hand. De organisaties bevestigen optredens van eurodance duo 'T-Spoon', de happy hardcore-act 'Nakatomi', 'Alice DeeJay', 'DJ Jean', 'Dune' en veteraan van de hardere stijlen 'Darkraver'. Ook is Qmusic's 'Foute Uur' van de partij met non-stop guilty pleasures. Meer artiesten worden binnenkort bekend gemaakt.

Guilty Pleasures
Guilty Pleasure Festival neemt al hun festival favorieten mee de AFAS in. In de tweede zaal is er een rollerdisco en zullen de schuldige pleziertjes je lukraak om de oren vliegen. Van een dierentuin aan opblaasbeesten tot een Nintendo-hoek, air hockey, tafeltennis en arcade-kasten. Voor Charly Lownoise & Mental Theo's 25-jarige jubileum wordt alles, maar dan ook alles, uit de kast getrokken!
Share |