White Moon bijna uitverkocht en laatste viptafels

De voorverkoop voor deze editie gaat razendsnel! Je kan nu nog wel kaarten kopen maar aangeraden wordt om vooral niet te lang te wachten! Nog maar iets meer dan twee weken en het allermooiste feest van Full Moon in The Box gaat beginnen. Heb je jouw mooiste pure white outfit al klaar liggen?

Nog ruim 2 weken en die zijn snel voorbij! De voorbereidingen voor White Moon draaien op volle toeren om weer zo'n geweldig mooie productie neer te zetten die je natuurlijk kent van de Full Moon feesten. Niet voor niets worden deze feesten altijd geroemd om het grote spektakel en de indrukwekkende special effects, lasers en shows. Deze feesten moet je geweest zijn!

­

Dresscode verplicht
Voor White Moon is zoals altijd de dresscode Pure White, goud en/of zilver. Let op: dit is verplicht! Dus geen zwarte pantalon met een wit shirt! Accessoires en schoenen mogen wel een andere kleur hebben, maar de kleding is verplicht helemaal wit.

Line up White Moon:
Main AreaBilly the KitEmiel RochéJeanMEMMr & Mrs SecretROOGRuben VitalisSpiderMC: yaNto Hard Moon
hardstyle, Oldschool, ClassicsBabaDarkraverFreestyle ManiacsMainstage MaffiaManiaPilaRed Moon
gehost door We Are One(trance)Allen WattsFaith MarkKoen Misja HelslootReOrder ToyaxMC: UBHouse Area
gehost door OutlandEdgar OutlandGeorgioKC WitteBassdrop
­

Nog kaarten beschikbaar
Er zijn alleen nog reguliere (VIP-)kaarten verkrijgbaar en de verkoop loopt steeds harder nu 17 november dichterbij komt. Heb je nog geen kaartje, surf dan snel naar www.full-moon.events/ticketshop om ze gelijk te bestellen.

VIP-table on White Moon
Ook de VIP-tafels waar je van alle gemakken bent voorzien zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar dus wil jij met je vrienden de meest geweldige nacht bij White Moon meemaken reserveer dan nu jouw tafel! Voor reserveringen en info bel of app naar: 06-15482262 of 06-34014119 of mail naar vip@the-box.events.
Share |