Hardwell verkoopt bijzonder ticket op TicketSwap

Hardwell en Ticketswap zijn een bijzondere actie gestart. De dj zal vandaag via het verkoopkanaal, onder zijn eigen naam, Robbert van de Corput, een golden ticket inclusief meet & greet aanbieden voor zijn uitverkochte ADE-show.

Symphony: The Global Revolution of Dance is voorlopig het laatste optreden van Hardwell, die onlangs bekendmaakte voor onbepaalde tijd te stoppen met optreden. Het concert op 18 oktober in Ziggo Dome is uitverkocht. Tijdens het concert start de dj, samen met het Metropole Orkest een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Ti?sto, van Carl Cox tot Daft Punk.

Hoewel er geen offici?le tickets meer verkrijgbaar zijn, verwijst Hardwell op zijn website door naar TicketSwap als betrouwbaar verkoopkanaal. Fans die geen kaarten hebben bemachtigd, kunnen het concert live volgen via een livestream op de verschillende kanalen van de dj, waaronder Facebook en YouTube.Bron: Entertainment Business
Share |