Resonate onthult line-up voor allereerste editie

In de tijd toen veel mensen dachten dat hardcore dood was, kwam daar in 2005 opeens een nieuwe stroming in de scene. De hardcore zoals we die nu kennen, werd toen voor het eerst gemaakt door een select groepje artiesten. Resonate, een gloednieuw hardcore-evenement, blikt terug op deze periode en heeft voor deze eerste editie de line-up bekendgemaakt.

Voor het debuut van Resonate, zullen de verschillende artiesten die toen bepalend waren voor scene, hun hardcore classics tussen 2005 en 2011 weer uit de kast trekken. Zo presenteert Angerfist zijn album Mutilate, gaat Noize Suppressor voor het eerst sinds jaren weer live optreden met zijn Sonar en zal Tha Playah volledig in stijl zijn Walking The Line productie weer ten gehore brengen. Naast deze DJ's, zijn er nog meer dan 10 andere pioniers aanwezig in de Maaspoorthal in Den Bosch. Bekijk de volledige line-up van Resonate hieronder. "Together, we'll honour the classic hardcore sounds that defined a generation."

Dit is de Resonate 2018 line-up
Amnesys AngerfistEvil ActivitiesMad Dog NeophyteNoize Suppressor NosferatuRe-StyleTha PlayahThe Sickest Squad Tommyknocker Unexist Live: EndymionLive: Shadowlands TerroristsMC: Syco
Resonate laat het vuur van de hardcore classics weer branden
Het debuut van het gloednieuwe hardcore classics-event zal plaatsvinden op 17 november 2018, vanaf 14:00 tot 01:00. Voor tickets en meer info, ga je naar de offici?le website van het event.

Trailer
Share |