Uniek indoor dagfestival in Rotterdam

De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant. Wat gaat er gebeuren? Wordt onze Havenstad opgeschud door iets waar iedereen bij wilt zijn? Overdag een festival met een dak boven je hoofd, verwarmd in het najaar en dus binnen. Conclusie: we gaan er overdag op uit en zijn de volgende dag weer zo fris als fruit!

Omdat de organisatie van mening is dat dit idee en concept nog niet in Rotterdam is maar er wel degelijk m??t zijn wordt het initiatief genomen. Een festival overdag, d?t missen we nog in 'nultien'. En niet zomaar een indoor fest, maar ?cht puur gericht op de hele dag kwaliteit van 14.00 tot 24.00 uur voor de houseliefhebber van de bovenste plank in de form van food, drinks, internationale en nationale DJ helden, kortom: een ultieme dag voor jou wat heerlijk overgaat richting de avond: Dagvlinder Indoor Festival!

Voordeligere presale start vandaag!
Omdat wij natuurlijk nu iedereen met dit legendarische nieuws wakker hebben geschud en meteen enthousiast is, gaan we al starten met de voorverkoop v??r dat we de locatie bekend hebben gemaakt. Geen stress over de plek, het enige wat telt is het verschil in je portemonnee. Voor maar 27,50 (ex fee) wat natuurlijk voor een hele dag indoor festival spotgoedkoop is, ben jij erbij.

Gelimiteerd aantal 'mystery tickets' zijn vanaf vandaag 8 augustus om klokslag 12.00uur online verkrijgbaar via dagvlinderfestival.nl en footclubevents.nl en op is ook echt op. Hierna gaan we over op fase 1 tickets en deze zullen 32,50 (ex fee) kosten, fase 2 tickets daarna kosten dan 37,50 (ex fee)

Bestel hier je 'mystery tickets' vanaf vandaag 8 augustus 12.?00u

Alleen maar kwaliteit
House zoals house ooit begonnen en bedoeld is, twee area's met een onvergetelijke internationale en nationale programmering en kwaliteit zoals iedereen op een festival verdiend. Je zou het bijna het 'walhalla' voor de houseliefhebber kunnen noemen. Een grote dansvloer en de mogelijkheid om lekker te flaneren, een warme en dikke locatie met een dak boven je hoofd, luxe toiletvoorzieningen en een heerlijke food area inclusief vegetarische keuzes zoals je het graag ervaart, ziet en proeft. High end geluidssystemen, creatieve deco om de naam eer aan te doen, entertainment op een serieuze manier, kortom: de ideale faciliteiten die bij een indoor dagfestival horen en dat 10 (!) uur lang!

Intro online
Spanningsboog gespannen? Check de intro trailer die we gemaakt hebben om je nog een beetje op te zwepen qua spanning en sensatie... kippenvel!

Bekijk hier de trailer


Locatie? Uniek, maar nog wel geheim.
Ja, daar heb je het al? iedereen wilt natuurlijk weten waar, hoe of wat? maar dat gaat de organisatie nog niet verklappen. Het is leuker om iedereen een beetje warmpjes te maken toch? Al verloopt dat deze zomer natuurlijk volledig volgens plan, toch doen wij er nog een extra schepje bovenop. Je kan natuurlijk Rotterdam afstruinen op zoek naar onze locatie of er een paar nachten over wakker liggen, wij kunnen 1 ding verklappen: het wordt gers!

Een locatie van top kwaliteit, triple AAA+ waardering, wanneer we het bekend gaan maken weten we nog niet, maar wat wel duidelijk is, is dat ?ls we dit binnenkort doen, iedereen stijl achterover zal vallen van verbazing. Lekker!

Metz & Jack's House
Onder het dak van het Dagvlinder Indoor Festival schuilen twee dikke thema's die dit toffe concept nog meer eer aan zullen doen. Metz 'The Real House Event' en Jack's House zullen de uitpuilende area's voor hun rekening nemen en tevens de organisatie in handen nemen achter de schermen. De house en vocal liefhebbers komen muzikaal aan hun trekken in de Metz area, terwijl de techhouse goeroe's hun kunsten vertonen in de Jack's House area.

De eerste artiesten uit binnen -en buitenland worden momenteel achter de schermen bevestigd, we kijken wel hoe graag jullie het willen weten en dan treden we ermee naar buiten met een aantal klappers van de bovenste plank: stoelriemen vast!
Share |