Fields of Joy 2018

De line-up van Fields of Joy is compleet, wat een feest wordt dit! Nog maar 16 dagen, dan is het 7 juli. Tijd voor de vierde editie van Fields of Joy! Het familiefestival van Nederland waar al je zintuigen geprikkeld worden en waar alle leeftijden en culturen weer samenkomen op Het Hulsbeek te Oldenzaal.

Wij kunnen zeggen dat de line-up compleet is! Wij zijn trots op deze line-up, de line-up vinden wij de mooiste tot nu toe. Wat een tof programma is dit geworden. De laatste weken zijn er nog 20 namen toegevoegd met mooie acts zoals Postmen, Memphis Maniacs, Roos Blufband en Ernst & Bobbie. Andere namen die al eerder bekend zijn gemaakt waren: Blof, Racoon, Waylon, Douwe Bob, Ben Liebrand, Rowwen H?ze, Glennis Grace, Dimitri en Charlie Lownoise.

Dit jaar nieuw is een complete theatertent wat dit jaar verzorgt gaat worden door zes theaters uit de regio (Stadstheater de Bond, Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Concordia, Het Theaterhotel, Theater Hof 88 en De Reggehof); een primeur in Twents theaterland! Het programma sluit aan bij de sfeer van Fields of Joy. Overdag is de jeugdvoorstelling te zien van WC-monster. 's Avonds staat de winnares van het Amsterdams Kleinkunstfestival op het podium: Lonneke Dort. Ook zijn De Gestampte Meisjes in de theatertent te zien.

Collin Vaneker (programmeur Fields of Joy)
Ik ben trots op de breedte van het programma, met Nederlandse topbands en dj's plus de leukste feestjes uit de buurt. Wederom veel afwisseling zodat je hier met de hele familie of vriendengroep terecht kunt. Mocht je nog foto's of andere uitingen nodig hebben, dan kun je met Sharon contacten. Marketing: Sharon Morh??, te bereiken via marketing@fieldsofjoyfestival.com
Share |