Regal, Jeroen Search

Techno voor de fijnproevers! Dat is wat er op het menu staat bij Sugarfactory op vrijdag 22 juni. De beats van twee van 's werelds meest verfijnde techno dj's, Regal en Jeroen Search, zullen tot in de vroege ochtend uit de speakers rollen.

Gabriel Cassina, beter bekend als Regal, schoot in 2012 vanuit het niets naar de top van de wereldwijde techno scene na het uitbrengen van enkele zeer goed ontvangen eigen producties. De Italiaan die tegenwoordig actief is vanuit Spanje, was kort daarna een van de jongste artiesten die zijn opwachting mocht maken in de Berghain. Tegenwoordig toert hij de hele wereld over om dansvloeren te hypnotiseren met zijn eclectische sounds.

Uit eigen land komt Jeroen Search, die al actief is sinds midden jaren '90. Hij bracht een grote verscheidenheid aan eigen materiaal uit op zijn eigen Search label, maar ook op Figure, Dynamic Reflection en vele andere toonaangevende labels. Door velen wordt hij genoemd als inspiratiebron en wordt geprezen vanwege zijn persoonlijke en bovenal eerlijke interpretatie van het techno genre.
Share |