Line-up & een nieuw terrein voor Sunglow festival

Sunglow gaat verhuizen naar het ruime, groene veld aan de Binnenmaas. Het veld ligt pal naast het oude terrein en heeft alle ruimte voor nog grotere podia. Maar dat is niet alles: het guest stage maakt 8 september plaats voor een ruimer opgezet I Love Beatz Mainstage, maar ook de Oldschool Gangsters breiden uit op het nieuwe terrein.

Vorig jaar sloeg de organisatie een nieuwe weg in en stond Paul Elstak met zijn I Love Beatz concept voor het eerst outdoor geprogrammeerd. Met een harde kern aan bezoekers en een groot aantal aanvoerende DJ's en MC's wist Sunglow zich opnieuw groots op de kaart te zetten. De nieuwe locatie biedt de organisatie de kans om het festival nog beter en mooier neer te zetten op slechts een steenworp afstand.

Mainstage
gehost door I Love BeatzCrude IntentionsDarkraverDr. PeacockFrequencerzKorsakoffOutsidersPanicPaul ElstakRuthlessVettrianoLive: N-VitralMC: BoogsheOldschool GangstersAndy RawArmandBountyhunter Critical MassNativeOCDPromoResonatorRicosRob & MC JoeStantonLive: Marshall Masters MC: TMC
Share |