Above & Beyond komt naar Neverland Festival

Neverland Festival maakt nieuwe headliner Above & Beyond bekend! Deze Engelse formatie behoort tot de absolute top van de internationale trance-scene en bekleed de #27e plaats in de lijst van populairste DJ's ter wereld.

Sinds de oprichting in het jaar 2000 heeft Above & Beyond over de hele wereld opgetreden met unieke concerten en showcases. De groep is uiterst selectief als het op optredens aankomt. Het is daarom uniek dat Neverland Festival deze act in Landgraaf mag verwelkomen.

Neverland Festival is een gloednieuw dancefestival op 14 & 15 juli op Megaland, Landgraaf. Above & Beyond vormt een nieuwe toevoeging aan de toch al niet geringe lijst van artiesten die Neverland Festival eerder presenteerde. Zo wil Neverland Festival zichzelf tot de top van de Nederlandse festivals positioneren, met een internationale top line-up, bijzondere stages en veel beleving voor de bezoeker. De elektronische muziekliefhebber kan zijn hart ophalen met een gevarieerde EDM, trance, house en techno line-up.

Het totale programma van Neverland Festival is nog altijd niet gepresenteerd. Ook komende weken worden nog diverse artiesten met internationale allure aangekondigd. Eerder werden de volgende artiesten bekend gemaakt:

Steve Aoki
Sam Feldt Live
Lucas & Steve
Kris Kross Amsterdam
Felix Da Housecat
Audio Bullys (DJ-set)
Maurice West
Franky Rizardo
Le Shuuk
Mesto
Art Department
Deborah De Luca
Nic Fanciulli
Victor Ruiz
Zonderling
Mr.Belt & Wezol
Deepend
Marek Hemmann (live)
Mason
Kim Kaey
ASK:ME

Ook biedt Neverland Festival ruimte voor jong en lokaal talent, waaronder Deep 91, Hance, Octopus Garden, Simun, SOULctrl, Tom Nash en Tom Welling.

One Love, One Family, Neverland!
Share |