Win een droomhuwelijk op Stereo Sunday

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.

De organisatie van Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 (RZ19), Stereo Sunday en VenloPartners is vanaf 1 mei op zoek naar h?t bijzondere stel dat op zaterdag 7 juli wil trouwen in een roze opblaaskerk op dancefestival Stereo Sunday in Venlo. Het trouwfeest wordt cadeau gegeven aan de geliefden met het mooiste verhaal. Naast de ceremonie en het feest op Stereo Sunday krijgen de winnaars onder meer gratis bruidskleding, ringen, een professionele fotoshoot en een honeymoon. Aanmelden om kans te maken op dit droomhuwelijk kan tot 15 mei via www.rozezaterdag2019.eu/droomhuwelijk

Geen hokjes
Het maakt niet uit welke seksuele voorkeur de deelnemers hebben of hoe ze zichzelf identificeren; iedereen mag meedoen. Hetero, homo, bi, transgender: allemaal niet belangrijk, het gaat om het meest bijzondere verhaal. Bijvoorbeeld over hoe de verloofden elkaar hebben leren kennen of wat ze gedurende hun relatie allemaal meegemaakt hebben.

'Ja ik wil' wordt op 7 juli om 14.00 uur uitgesproken in de roze opblaaskerk die zal staan op het Stereo Sunday-festivalterrein in het Julianapark. Trouwambtenaar Vera Tax verbindt die zaterdagmiddag het winnende koppel in de echt. De winnaars krijgen bruidskleding en styling en worden in een trouwauto naar de locatie gebracht. Er is muziek en een fotograaf die alles vastlegt. Vanzelfsprekend ontbreken bruidstaart en cadeaus niet. Als klap op de vuurpijl mogen de gehuwden overnachten in een luxe bruidssuite en gaan ze op honeymoon naar een geheime bestemming!

Filmpje uploaden

Stellen die voor dit droomhuwelijk in aanmerking willen komen, kunnen zich vanaf 1 mei 12.00 uur tot 15 mei aanmelden via rozezaterdag2019.eu .Daar kunnen de geliefden een kort filmpje uploaden waarin ze vertellen waarom zij h?t stel zijn dat die zaterdagmiddag voor het altaar moet staan. Uiteindelijk bepaalt een jury welk koppel h?t meest bijzondere verhaal heeft. Op 17 mei wordt bekend gemaakt welk bijzonder paar het droomhuwelijk van 2018 gaat beleven!
Share |