Panama omarmt Ibiza's Glitterbox tijdens Koningsnacht 2018

Panama Amsterdam maakt zich klaar voor Koningsnacht en haalt h?t Ibiza fenomeen Glitterbox naar Nederland.

Kingsnight, ofwel h?t leukste feestje van Nederland, vier je natuurlijk in het internationaal erkende Panama, wat door DJ Mag bekroond is als 78e beste club ter wereld. Op donderdag 26 april 2018 komt Glitterbox naar Amsterdam en zullen de beide zalen in de Panama gevuld worden met de allerbeste house en disco tunes. Voor deze bijzondere gelegenheid zullen niemand minder dan Joey Negro, Simon Dunmore en Melvo Baptiste plaatsnemen achter de draaitafels.

Afkomstig uit Londen, maar inmiddels is Glitterbox uitgegroeid tot een feest van wereldniveau met internationale allure. Afgelopen zomer heeft Glitterbox haar fanbasis massaal uitgebreid door elke week de superclub H? in Ibiza over te nemen. Glitterbox definieert het echte 'dance' muziek van 2018, en levert week op week kwaliteit disco en house muziek dat ervoor zorgt dat zowel body als mind gaan bewegen op de dansvloer

Programma
Panama zal tijdens Koningsnacht haar deuren om 23.00 uur openen, en feestgangers kunnen maar liefst zeven uur lang los gaan op de beste disco beats.

Dat Panama geen amateurs in huis haalt bewijst zij maar weer door Joey Negro als headliner te kiezen voor aanstaande Koningsnacht. De Britse disco koning is ??n van de allereerste DJ's ooit die disco fragmenten met house tunes heeft vermengd, wat vervolgens is uitgegroeid tot wereldwijd fenomeen en unieke muziekstijl.

Ook zal Simon Dunmore zijn skills te gehore brengen in de Panama tijdens koningsnacht. Bekend van het Britse platenlabel Defected, heeft Dunmore het huidige house tot stand gebracht. Zonder hem zou de house wereld net iets minder glinsteren dan dat het nu doet.

Speciaal voor alle party people die er maar geen genoeg van kunnen krijgen zal Melvo Baptiste tot in de vroege uurtjes door draaien in de Panama. Voordat koningsdag alweer begint, shine je met jouw beste moves nog tot 06.00 's ochtends door op de dansvloer van deze geweldige club.
Share |