Nederlands DJ/producer Rocky Wellstack presenteert nieuwe single op Spinnin' Records

Nederlands DJ/producer Rocky Wellstack is terug bij Spinnin' Records. Na vorig jaar een grote hit te hebben gescoord met 'I Miss You', featuring zangeres Nicole Bus, komt hij nu met de zonnige, latin getinte 'High Roller', een echte oorwurm en onvermijdelijke zomerhit.

Bekijk de lyric video hier


E?n van de best bewaarde geheimen van Amsterdam is Rocky Wellstack, een dj die al menig club en festival wist af te breken met zijn mix van dancehall, moombahton, trap en latin. De Nederlandse artiest speelde al talloze evenementen, van Amsterdamse hotspots als Jimmy Woo, Supperclub en de Paradiso tot feesten in Spanje, Portugal, Belgi?, Marokko en China.

Met dank aan dj Diplo en diens Major Lazer-act kreeg de naam Rocky Wellstack recentelijk nog meer lading, toen zijn versie van Major Lazer's 'Blaze Up The Fire' uitgebreide dj-support ontving. Er waren studio sessies met Jillionaire en Major Lazer, en hij werkte met artiesten als Fatman Scoop, Dizzee Rascal, Lady Bee en General Levy. De Nederlander organiseerde tevens muzieksessies is samenwerking met de Red Bull Studios, en trok met zijn producties de aandacht van uiteenlopende labels.

Dit leidde vorig jaar tot een eerste release bij Spinnin' Records, dat met succes de single 'I Miss You' uitbracht op het SOURCE sublabel. De plaat, waarop Nederlands zangeres Nicole Bus schitterde, werd een aardige hit en telt inmiddels ruim 5 miljoen Spotify streams.

High Roller
En nu is er 'High Roller', de tweede release van Rocky Wellstack, ditmaal uitgebracht op het hoofdlabel van Spinnin' Records. De plaat ademt Rocky's karakteristieke latin geluid, ditmaal gedrenkt in een catchy pop arrangement met aanstekelijk fluit refrein. Een track die zich in je hoofd nestelt, en ongetwijfeld een kanshebber om komend seizoen uit te groeien tot offici?le zomerhit.

"Out of the box is mijn motto! De song heb ik geschreven met Mr. Polska en de legendarische Jochem Fluitsma (die onlangs met Eric van Tijn de Buma life time achievement award heeft gewonnen) Een onverwachte samenwerking en juist daardoor een te gek resultaat. De lyric video heb ik gemaakt met visual artist Ms. Wearer uit Engeland. Bekijk en luister 'High Roller' dus op YouTube voor de volledige 'Wellstack - experience'!" - Rocky Wellstack

Rocky Wellstack - 'High Roller'

Nu uit op Spinnin' Records
Share |