Cartel en Westerunie pakken op Koningsdag uit met 19-uurs marathon bij de Westergasfabriek

Cartel keert op vrijdag 27 april voor de derde keer terug naar het Westerpark voor de langste Koningsdagviering van Amsterdam.

Binnen, buiten, dag & nacht
Van 12.00 tot 20.00 wordt er zowel buiten, op het zonnige Kl?nneplein tussen de Gashouder en de Westerunie in, als binnen in de Westerliefde gefeest op de muziek van een breed scala aan nationale en internationale house en techno-artiesten.

Van 20.00 tot 07.00 gaat Cartel traditiegetrouw binnen in de Westerunie, Westerliefde en het Transformatorhuis tot in de vroege uurtjes door voor alle Oranje feestbeesten die er maar geen genoeg van krijgen.

Mooi weergarantie
Bij slecht weer vindt Cartel Kingsday overdag ook geheel indoor plaats. Bezoekers staan dus nooit in de kou of regen!

Line-up
Cartel gooit er dit jaar nog een schepje bovenop en brengt deze nationale en internationale artiesten naar de Westergasfabriek:

Bambounou Ben Sims Carlos ValdesDavid VunkElias MazianI-FInterstellar FunkJaime FriasJob SifreJoris ZwetslootKennedyMark AntoniMax Abysmal Mino AbadierMove D Optimo Pablo DiscobarPhilou LouzoloRyan Elliott SandrienTITIATaylan AlanTenzers
Tickets

Cartel Kingsday (12.00 - 20.00): ? 15,- Cartel Kingsday by night (19.00 - 07.00): ? 17,50Cartel Kingsday Marathon (12.00 - 07.00): ? 30,-
Shop
cartelkingsday18.?eventbrite.?com
Share |