ABSTRKT Moonday

Moonday ? Abstrkt geven startschot Open Air seizoen met internationale line-up

Op 29 april 2018 geven de mannen van ABSTRKT en Moonday het startschot en verklaren het seizoen van de 'Open Airs' officieel geopend. De tuin van de ijsbaan Kristallijn Gent wordt van 12u tot 22u omgetoverd tot een harmonieuze plaats waar music & food centraal staan. Er wordt gezorgd voor een internationale line-up & op het terrein staan foodtrucks, cocktailbars en zelfs een restaurant! Kortom, dit wordt een evenement dat u niet mag missen.

Line-up
De line-up is een mix van zowel internationale als nationale artiesten: het is er ??n om U tegen te zeggen.

Monika Kruse
Deze getalenteerde DJ, producer ?n labeleigenares zal met haar 25 jaar ervaring Gent doen daveren. Haar typische Berlin techno sound is onmisbaar op dit feest. Tracks zoals 'Sensation', 'Get Me On' en 'So Good' worden alom geprezen en staan garant voor gedans en goesting in meer.

&ME
Met een release op KEINEMUSIK weet u vast wat u te wachten staat: diepe beats met etnische invloeden. Hij is een vaste waarde in de house en techno wereld en dat valt te merken aan zijn drukke agenda. Wij zijn enorm blij en trots dat wij ons publiek op 29 april kunnen laten kennismaken met deze veelbelovende DJ.

Borealis
Twee vrienden + dezelfde smaak + liefde voor muziek = top DJ duo. Deze 2 verloren hun hart aan house & disco muziek. Maak u alvast klaar voor een warm, funky en 'ik wil dansen'-gevoel!

Lebawski
Hij startte zijn DJ-carri?re met hiphop en drum&bass, schakelde over naar techno & house muziek ?n is momenteel organisator van Moonday. Zijn sets gaan van zacht naar hard en alles daartussenin: hij kiest steevast voor muziek met een verhaal achter.

Thang
Na 20 jaar achter de decks is zijn honger naar meer nog steeds niet gestild. 'Gepassioneerd' is een understatement en dat laat hij zien tijdens zijn sets. Hij neemt het publiek mee met melodische beats waarop stilstaan geen optie is.

Nels?n
Gefascineerd en gemotiveerd door Afrikaanse percussie startte Nels?n zijn muzikale trip. Hij verloor zijn hart aan techno en tech house. In zijn sets combineert hij de twee stijlen en levert ze in een origineel pakketje af aan het publiek.

Culinair
Dikke beats, een stralende zon en volledige choreografie?n: een mens zou voor minder honger en dorst krijgen. Daarom zorgde de organisatie voor foodtrucks, cocktailbars en als echte kers op de taart: een restaurant on site "Commotie".

De mensen van Commotie weten wat ze doen: het startte met een pop-up in Kortrijk en resulteerde in een restaurant in Gent. Lekker eten tijdens dit event aan uw eigen foodtable? Het kan. Met een speciaal ticket kan u ?n naar het event komen ?n genieten van een heerlijk menu.

Praktisch
Door de populariteit van dit evenement zijn er reeds veel tickets de deur uit, wacht dus niet te lang als u dit feest niet wilt missen.

? 10 : early birds - sold out? 13 : first wave - sold out? 16 : second wave - sold out? 19 : last wave? 50 : commotie foodtable? 58 : commotie foodtable + event? 65 : first wave group - sold out? 75 : second wave group - sold out
tibbaa.?com
Share |