Royal Dutch eindhoven presenteert het programma voor koningsnacht &- dag

Het Stadhuisplein is op 26 en 27 april 2018 het decor voor het grootste gratis toegankelijke Koningsnacht en -dag festival van Eindhoven. Voor beide dagen is er een koninklijk programma samengesteld met topartiesten uit de dance industrie. Royal Dutch Eindhoven presenteert van 19:00 tot 01:00 op Koningsnacht onder ander Childsplay, Vato Gonzalez & MC Tjen, Mark with a K en The Boy Next Door. Op Koningsdag zijn de poorten vanaf 12:00 open voor de oranjegekte en ontvangt het festival DJ's als Chocolate Puma, Dannic, LNY TNZ, Moksi, Da Tweekaz en Eindhovens trots; DJ La Fuente.

Line up Koningsnacht
ChildsPlayLampegastuhMark with a K The Boy Next DoorTiago MarquesVato GonzalezMC: Mitch Crown MC: Tjen
Line up Koningsdag
Billy the KitChocolate PumaDa Tweekaz DannicDerek ShotsJay HardwayLNY TNZLa FuenteMiss Bont BeatsMoksiTom & JameMC: Mitch Crown
Gratis entree & vip
Vorig jaar stond het Stadhuisplein helemaal gevuld en werd op beide dagen de oer-Hollandse traditie van het Koningsfeest vorstelijk gevierd. Ook dit jaar is het Koningsnacht -en dag feest in hartje Eindhoven en is Royal Dutch gratis toegankelijk.

Bezoekers die zeker willen zijn van toegang, wanneer het plein vol is, of een ultieme Koningsdag ervaring willen meemaken, kunnen terecht op het exclusieve VIP deck. Een VIP ticket is verkrijgbaar vanaf ?27,50 en geeft verschillende leuke extra's zoals toegang tot het VIP deck met perfect uitzicht op het podium, 5 consumptiemunten, VIP toiletten, hapjes en nog veel meer!

Volg Royal Dutch Eindhoven
Blijf op de hoogte van al het nieuws en koninklijke verrassingen rondom Royal Dutch Eindhoven via de social mediapagina's op Facebook en Instagram of check regelmatig de website royaldutcheindhoven.?nl voor de laatste nieuwtjes.
Share |