Lucas & Steve hosten eerste editie Skyline College in Q-Factory

Lucas & Steve lanceren vrijdag 20 april een nieuw concept: Skyline College. De eerste editie vindt plaats in Q-Factory in Amsterdam. Naast een Q&A hosten ze een exclusieve production masterclass. Skyline College geeft fans en ge?nteresseerden de kans om een kijkje te nemen in het leven van de dj's en kennis over te nemen met betrekking tot het maken van muziek. Tickets voor Skyline College zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

"We zijn lang op zoek geweest naar een manier om onze kennis over het componeren en produceren van muziek te delen met de wereld, onze fans, upcoming producers en ge?nteresseerden in muziek. Het is een geweldig vak waarover waanzinnig veel te leren valt. Het is ons eindelijk gelukt een manier te vinden om onze kennis laagdrempelig aan te bieden zonder relevantie te verliezen voor de meer gevorderde producer. Zorg dat je erbij bent 20 april!", aldus Lucas & Steve.

De inmiddels wereldberoemde dj's dropten eind februari hun single 'You Don't Have To Like It' in samenwerking met Janieck op het label van Spinnin' Records. De track is hard op weg om de nieuwe zomerhit van 2018 te worden.

Lucas & Steve hebben de afgelopen jaren de top beklommen van de internationale dj-scene. Zowel hun track uit 2016 Summer on You als de opvolger in 2017 Up Till Dawn (On the Move) zijn beide uitgeroepen tot zomerhit van het jaar. Ze bestormden hiermee de hitlijsten in binnen- en buitenland, dit leidde onder andere tot dubbel platina. Het nummer Up Till Dawn (On the move) werd de meest gedraaide track op de Nederlandse radio in juli en augustus en heeft inmiddels meer dan 25 miljoen streams op Spotify. Afgelopen maandag wonnen de jongens een Buma Award Nationaal voor derde plaats in de top 20 meest gedraaide en verkochte singles van 2017.

Meer informatie over Skyline College is hierbit.?ly/2FvzzMp te vinden.

Skyline College ? Q-Factory Amsterdam ? vrijdag 20 april 2018
17.30 ? 18.15: Q&A
18.15 ? 18.30: Pauze
18.30 ? 19.30: Production masterclass
19.30 ? 20.30: Drinks

Tickets zijn vanaf vandaag hier bit.?ly/2FvzzMp verkrijgbaar vanaf 12,50 euro.
Share |