Vunzige Deuntjes vol. 01 is uit

Vunzige Deuntjes start haar eigen muzieklabel! Via dit platform gaan we muziek uitbrengen van de tofste en vunzigste artiesten van het moment. Leuk? Jazeker! Spannend? Misschien nog wel meer! Vanaf heden zullen we om de paar maanden een kersverse EP releasen!

Vandaag is de aftrap met Vunzige Deuntjes Vol. 01 en die is hartstikke te beluisteren via Spotify en iTunes. Op de eerste release staan bijdrages van JPB (bekend van Bo Ke Chill), Slimm (Rotterdam Airlines), Raynor Bruges, Ballantine, Jack & Lewis, Moradzo (FunX) en meer! De tracklist vind je hieronder!


1. JPB - My Love
Wie kent JPB niet?! In de clubs worden zijn nummers 'Bo Ke Chill' en 'Pantat' grijs gedraaid. Voor de eerste EP van het Vunzige Deuntjes label brengt hij een heerlijk recept van Caribische invloeden en zwoele liefdesverklaringen. Door zijn nummer; 'My Love', krijg je meteen zin in de zomer. Check zijn bijbehorende videoclip die is opgenomen op Bali hier!2. Bamo & Raynor Bruges - Trampoline
Het gouden duo achter het nummer 'Skippybal' wist met dit nummer al over de ??n miljoen streams te behalen! De stijl van de 20-jarige rapper Bamo wordt nu al vergeleken met die van Hef. Daarnaast is hij op dit moment druk achter de schermen bezig met nieuwe releases voor 2018.

3. Slimm, Ballantine & Crayflax - E?n Seconde
Ballantine is voor ons allang geen onbekende meer, dus werd het hoog tijd om zijn eigen single te dirigeren. Voor zijn eerste release heeft hij Slimm (getekend bij Rotterdam Airlines) gevraagd om de vocalen te verzorgen. De beats op deze track zijn van het 16-jarige muzikale wonder Crayflax (bekend van 'Skippybal). Het resultaat; 'E?n Seconde', een ritmische track met een rauwe edge die vergelijkbaar is met de muziek van Yung Felix.

4. Moradzo, Anicio Enriq & Jay Fonseca - Bubble & Wine
Moradzo a.k.a Morad, beter bekend als de radio DJ bij Funx, heeft voor deze EP de handen ineengeslagen met DJ en Producer Anicio Enriq. Morad zoekt altijd de edge op tussen hard en sexy, zoals wederom gebleken is met zijn nieuwe nummer 'Bubble & Wine'. De getalenteerde vocalist Jay Fonseca komt met zowel Nederlands- als Spaanstalige vocals op de track.

5. Jack & Lewis - Soundbwoy
Dit duo uit het hoge noorden heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze maken alles wat swingt: tientallen edits van deze heren worden grijs gedraaid in de clubs! Hun 'Future Riddim' EP is al veel beluisterd en 'Make Dem' met Johnny 500 heeft de 2 miljoen streams op Soundcloud gepasseerd. De track 'Soundbwoy' is dan ook een echte clubbanger!

Wij zijn heel blij (en stiekem ook trots) dat het Vunzige Deuntjes label er nu eindelijk is. Stream, like en share de muziek en blijf via onze socials op de hoogte van de release van onze tweede EP. Veel luisterplezier, we zijn ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden!
Share |