Een nieuwe spetterende Bevrijdingseditie

Het Groene Hart Festival is terug op zaterdag 5 mei met een spetterende Bevrijdingseditie aan de Cattenbroekerplas te Woerden.

Met twee area's! Bij het hoofdpodium geniet jij met je voeten in het warme zand van een mix van 90's en 00's, guilty pleasures, pop, rock, rock en Hollandse meezingers door diverse live-acts. In de grote festivaltent worden de lekkerste house-beats van dit moment gedraaid door vele bekende DJ's! De eerste artiesten zijn inmiddels bekend gemaakt en check ze verderop in deze nieuwsbrief!

De Super Early Bird Tickets zijn vanaf nu voor slechts ?10,- (ex. fee) te koop via groenehartfestival.?nl! Verzeker je dus snel van een ticket want zaterdag 5 mei Bevrijdingsdag gaat een zeer gezellige boel worden!!

De eerste artiesten bekend!
Voor deze spetterende Bevrijdingseditie zijn de eerste vier artiesten bekend!

Royal beat
D? ultieme live sensatie! Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Check hierboven welke craziness je kan verwachten!!

Helemaal top
Als deze drie zangers van Helemaal Top langskomen is stilstaan geen optie meer. Ze hebben tophits van vele bekende sterren in hun repertoire staan, waaronder Doe Maar, The Black Eyed Peas, Nick en Simon, The Beatles, Marco Borsato, De Dijk en veel anderen. Grote kans dus dat jouw favourite artiest voorbij komt!

La Fuente
We kunnen alvast verklappen dat de House area in stijl gaat worden afgesloten door niemand minder dan La Fuente. "Het gevoel om op Bevrijdingsdag de house-vibe met jullie te delen, priceless! We gaan dus heerlijk grooven op zaterdag 5 mei", aldus de altijd goedlachse Nederlandse DJ.

Bougenvilla
Het duo Shefida en Jeremy, beter bekend als Bougenvilla, kregen bekendheid door hun single Homeless. Inmiddels zijn ze het gezicht van de nieuwe generatie Future house artiesten. Strakke pompende beats, uitdagende opzwepende percussies en tropisch het sets zijn de trademarks van deze jonge getalenteerde DJ's. In de grote festivaltent op het Groene Hart 'Bevrijdings' Festival 2018 ga je gegarandeerd los op de beste house-beats van dit moment!!

Nog meer artiesten
Komende periode gaan we nog veel meer artiesten bekend maken! Zet Groene Hart Festival alvast in jouw Facebook-agenda, nodig jouw partypeeps uit en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! En zoals gezegd, scoor nu voordelig jouw Super Early Bird Ticket voor slechts ?10,- (ex. fee) via groenehartfestival.?nl!
Share |