Royaal Kabaal

Na het ongekende succes van vorig jaar is er een nieuwe traditie geboren. Royaal Kabaal, Noord Hollands hardste Koningsdag festival, is terug. Wederom vindt het festival plaats op het Balkenhaven terrein nabij Amsterdam. Dit jaar niet alleen groter dan ooit maar wederom ook het langste Koningsdag festival.

Maar liefst 11+7 uur lang stampen op oer-Hollands beukwerk in plaats van de hele dag slenteren over de vrijmarkt. Vanaf 12 uur kun je genieten van een dag- en nacht vullende manifestatie. Met welteverstaan 3 areas en een after. Waar vorig jaar alleen een hardstyle en freestyle area waren, is er dit jaar een volwaardig hardcore area toegevoegd. Kortom dit mag je niet missen!

Trailer


Line-up
Deze line-up doet het Balkenhaven terrein op zijn grondvesten schudden!
Adrenalize Alex Kidd Amnesys Art FrequencyBass-DCode Black CrossfiyahDarkraverDopexDr PhunkE-ForceFrontlinerFuryanGearbox KorsakoffLady Dammage MYSTMad Dog Malice N-VitralPhuture NoizePotatoPromoRebelion RuthlessSefaSpitnoiseSub SonikThe ProphetThe ViperWarfaceMC: DemocianMC: FocusMC: Tellem
Start voorverkoop: Zaterdag 13 januari
Voor de snelle beslissers zijn er "early haantje de voorste tickets" voor slechts ?14,95 (ex fee). Deze tickets zijn slechts beperkt beschikbaar, dus zorg dat je snel bij bent. Wie nog tot 6 uur in de ochtend door wilt feesten kan speciale combi tickets kopen voor slechts ?24,95 (ex fee). De voorverkoop van beide plaatsbewijzen vindt plaats vanaf 13 januari om 12:00 via royaalkabaal.?nl.

Pendelbussen
Er rijden pendelbussen vanaf Centraal Station Zaandam en Amsterdam Sloterdijk (voldoende parkeergelegenheid op P+R Sloterdijk). Voor de bezoekers die met de auto komen is er voldoende parkeergelegenheid bij het festivalterrein.

Meer info:
Royaalkabaal.?nlFacebook
Share |