Kingdance Zwolle

25.000 Party People, twee hele dikke area's en all??n de beste House en Hardstyle artiesten. Dat zijn in 2018 d? ingredi?nten voor een gruwelijk dikke editie van Kingdance Zwolle! Check hieronder de super dikke line-up ?n bekijk de aftermovie van 2017! We gaan er op 27 april opnieuw een onvergetelijk dik feestje van maken!

houseAfro BrosDavid GhettoDirtcapsDynaLNY TNZPuinhoop KollektivSebastian BronkThe PartysquadTony JuniorRap: Mr. Polska MC: BoogsheHardstyleAct of RageD-FenceDelete Digital PunkEMJAYFrequencerzKronos MaluaRadical RedemptionRan-DRebelion RequiemLive: Mashup JackMC: Axys
Ook in 2018 gaat Kingdance op evenemententerrein 'Grote Voort' in Zwolle georganiseerd worden. Of je nou te voet komt vanaf het NS station, met de fiets of met de auto, volg de borden. Vanuit alle richtingen wordt de locatie duidelijk aangegeven via bebording.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 3 februari 2018 om 11.00 uur via kingdance.?nl. Kingdance is ook in 2018 toegankelijk voor alle leeftijden! Er is dus geen minimale leeftijdsgrens opgelegd. Laten we er met z'n alle weer een onvergetelijke feest van maken! Neem ten alle tijden je ID-kaart mee, dit is verplicht.

Bekijk hier de aftermovie van 2017 en spot jezelf en je vrienden!
Share |