Inmotion verhuist van Studio80 naar de Melkweg!

Inmotion verhuist van Studio80 naar de Melkweg! Inmotion is de feestelijke uitlaatklep van technogoeroes Shinedoe en 2000 and One, en vindt sinds 2001 plaats in zalen als Amuse en Paradiso. Vanaf februari 2008 biedt de Amsterdamse Melkweg onderdak aan deze aan het Intacto label gelieerde avond. Op Inmotion staat electronische muziek met ‘ziel’ centraal: er wordt gezocht naar warmte in house, techno en aanverwante stijlen. In navolging van gasten als Robert Hood, Tobi Neumann en Sleeparchive, staat vrijdag 8 februari Parijzenaar D’Julz naast Shinedoe en 2000 and One op de bühne.

D’Julz is het muzikale alter ego van Julien Veniel. Deze Fransman is vooral bekend van releases op een reeks vooraanstaande labels: Pokerflat, Poussez, Klang Elektronik en Ovum. Naast begenadigd producer is D’Julz een uitstekende DJ en heeft hij zijn eigen avond in de beruchte Rex Club in Parijs, genaamd ‘Bass Culture’. Onder de internationale gasten die daar het afgelopen jaar aan zijn zijde stonden waren ook Inmotions eigen Shinedoe en 2000 and One.

Na bijna een heel jaar succesvol platen draaien, speelt deze 2000 and One a.k.a. Dylan Hermelijn 8 februari zijn gloednieuwe liveset, die in het teken staat van de remixes die hij in 2007 heeft gemaakt en zijn debuutalbum ‘Heritage’. Dit album verschijnt in het late voorjaar op 100% Pure.
Partner in crime Shinedoe bracht haar debuutalbum ‘Sound Travelling’ afgelopen jaar al uit en stootte daarmee definitief door naar de top van de internationale technoscene. Veel internationale optredens en een Fuse Mix cd later, staat 2008 in het teken van remixes, een nieuwe release op Intacto en een tour door Zuid-Amerika.

Op Inmotion staat muziek centraal, maar niet alleen. Multimedia artiest Frank Holtz (Nayayara) verzorgt onder zijn 13D Visuals pseudoniem het visuele aspect van de avond.
Share |