Martin Garrix en The Chainsmokers onder eerste namen Balaton Sound 2018

Balaton Sound, het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer, maakt de eerste batch grote internationale namen bekend voor de 2018-editie. Onder meer Martin Garrix, The Chainsmokers, David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike prijken op het nu al veelbelovende affiche voor de 12e editie van Balaton Sound, dat plaatsvindt van 4-8 juli 2018.

Met alleen de bevestiging van DJ Mag's nummer 1 en 2 van de wereld, Martin Garrix en Dimitri Vegas & Like Mike, belooft Balaton Sound 2018 reeds een indrukwekkende editie te worden. De toevoeging van The Chainsmokers en David Guetta - eveneens in het bezit van een plekje in de wereldwijde DJ Top 10 - bezorgt het festival nog een extra gouden randje.

Vanuit de elektronische scene is ook de komst van het Nederlandse duo W&W, de Australische dj's NERVO en Timmy Trumpet en de succesvolle 'nieuwkomers' DJ Snake en Jonas Blue bevestigd. Daarnaast maakt de populaire rapper Ty Dolla $ign zijn opwachting aan het Hongaarse Balatonmeer. Alle tien staan ze aankomende zomer op de Main Stage. Voor de andere podia zoals de Arena en Heineken Beach Stage, met elk verschillende muziekstijlen, worden binnenkort acts aangekondigd.

Early Bird tickets
Met de bekendmaking van de eerste artiesten is ook de ticketverkoop voor 2018 van start gegaan. De best geprijsde tickets zijn slechts 72 uur beschikbaar, tijdens de Early Bird actie die loopt van donderdag 7 december 12:00 uur tot en met zondag 10 december 12:00 uur. Er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar. De 5-Day Pass biedt bezoekers de gehele festivalervaring. Nieuw dit jaar zijn de 3-Day Passes, die festivalgangers de kans geven de eerste of tweede helft van het festival mee te pikken. Ook zijn er 4-Day Passes, dagkaarten en VIP-tickets beschikbaar. Tickets zijn te verkrijgen via de Balaton Sound website.
Share |