Beachclub Fuel presents The Masters of Trance 2018

Beachclub Fuel is alweer druk bezig om de agenda voor het komend seizoen te vullen. De 'Grand Opening' op zaterdag 10 maart is het eerste grote evenement en draagt net als afgelopen 2 jaar de naam Masters of Trance. In samenwerking met 'To The Point Events & Productions' staan er weer 2 stages in Fuel en een geweldige line-up. Een event dat je niet mag missen natuurlijk!

Nieuwe regelgeving Bloemendaal
Het zal niemand ontgaan zijn dat de Gemeente Bloemendaal bezig is met een nieuwe regelgeving. Voor Beachclub Fuel blijft de schade naar alle waarschijnlijkheid zeer beperkt waardoor er slechts een paar evenementen minder georganiseerd kunnen worden. Met deze informatie in het achterhoofd pakt het team van Fuel tijdens de toegestane evenementen graag extra groot uit!

Groot vertrouwen in Beachclub Fuel
De opening van Fuel trekt altijd veel publiek en dus is er met veel vertrouwen een line-up samengesteld die aan deze verwachtingen voldoet. Dat het vertrouwen van de vaste bezoekers groot is bleek ook wel uit de Early Birds die in rap tempo uitverkocht waren. En dan was de line-up nog niet eens bekend gemaakt! Die gaan we dan nu maar publiceren:

Stage 1
Ferry Corsten ? Genix ? Saad Ayub ? Maryn

Stage 2
Menno de Jong ? RAM ? 2nd Phase ? Orla Feeney

Ticket en Eventinfo
Zoals je ziet is er gekozen voor vier acts per stage. Langere dj-sets worden in de Trance community zeer gewaardeerd en daar is dan ook rekening mee gehouden. Het event start om 17.00uur en eindigt rond middernacht. Zoals vermeld waren de Early Bird tickets gauw verkocht. Vanaf nu geldt dus de reguliere ticketprijs van ? 19,50 (ex. Fee) Het team van Fuel kijkt er naar uit om je weer te mogen begroeten in het nieuwe seizoen. Koop je tickets hier!
Share |