De leukste feestjes met een dresscode in september

Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. September is de maand dat de laatste festivals van zich laten horen en de binnenfeesten weer op gang komen. Bekijk hier de leukste feesten van september 2017:

1 september: Wat Als Het Leven Een R&B-Clip Was?
Laten we de maand september meteen goed beginnen met een ouderwets potje R&B. 'Wat als het leven' organiseert de eerste avond van september een nieuwe editie van Wat Als Het Leven Een R&B-Clip Was?? De avond bestaat - of course - de gehele avond uit de beste R&B tracks van verschillende DJ's. In jouw beste Urban outfit is het de bedoeling de gehele avond te schuren, dansen en danskooien. Danskooien? Ja. ook de vertrouwde kooi is weer aanwezig.

Inspiratie nodig voor je Urban outfit? Bekijk de videoclip van ??n van je favoriete Amerikaanse Hip Hop artiest en probeer die outfit na te bootsen. Voor de mannen is het vaak een combinatie van een spijkerbroek, merk shirt en een pet. Ga als vrouw voor en hippe, sexy look met een jurkje of off-shoulder top. Het evenement: Wat Als Het Leven Een R&B-Clip Was?, is in De Heiling in Utrecht.

9 september: Holi Fusion Festival
Werelds grootste Holi Fushion festival is dit jaar weer terug in Maastricht. Een bijzonder evenement die een combinatie is van kunst, muziek en mensen. De organisatie beloofd dit jaar weer ??n groot spektakel die bekend staat om het gooien van kleurrijke poeders naar elkaar. Een festival waar je er na enkele minuten allemaal hetzelfde uitziet. Gelijk zijn en samen plezier hebben is de gedachten bij Holi Fusion Festival.

Wat de dresscode betreft is het belangrijk dat je iets aan doet wat vies mag worden. De gekleurde verfpoeders staan er bekend niet allemaal even makkelijk uit je kleding te gaan. Vaak zie je bezoekers in een spijkerbroek en een simpel zwart of wit shirt lopen. Ook accessoires kunnen door de poeders aangetast worden, dus ook hier kun je beter niet je lievelings armband dragen. Fijn om een keer niet na te hoeven denken over je outfit. Je komt 100% kleurrijk thuis. De gehele dag kun je je vermaken met alle muziek van techno tot EDM.

16 september: Fluff Disco XL
Op 16 september is het tijd om de disco schoenen uit de kast te halen. Deze avond wordt er in Sophies Al een nieuwe editie van Fluff Disco XL georganiseerd. Deze avond is stilstaan er niet bij met alle beste hits uit de 90's en 00's. Daggeren, schuren en glijden tot je erbij neervalt. Maar ook dit jaar hebben ze veel leuke liveacts: klassieke houseplaten, oldschool hiphop, ordinaire reggaeton, smerige moombahton en meest swaye r&b. De dresscode is sexy Casual, dus combineer je dagelijkse outfit met een sexy detail.

16 september: BAR Poolparty
Kan jij ook geen afscheid nemen van de zomermaanden? En ben je nog steeds in voor strandfeestjes? Mooi, want 16 september wordt in BAR Rotterdam een BAR Poolparty georganiseerd. Inclusief hot tubs, garden area, buckets en meer waterfun. De dresscode is heel duidelijk: beachwear. Je kunt als vrouw gaan voor een mooie maxi- of zomerse strandjurk of een leuk short met daarboven je favoriete bikini top. Mannen kunnen gaan voor een zwembroek in combinatie met een leuk shirtje. (Teen) slippers maken je beachlook helemaal af. DJ Max Abysmal wisselt de gehele avond stijlen af als: house, techhouse, minimal, deephouse.BAR in Rotterdam opent om 23:00 haar deuren.

30 september: Mega Flikker
Om de maand af te sluiten eindigen we met een echte knaller. De Marktkantine in Amsterdam bouwt de boel weer om tot ??n groot Mega Flikker feestpaleis. Deze avond staat in het teken van het samenbrengen van mensen, muziek en kunst. Het feest is voor iedereen te betreden, maar vooral welkom zijn fags, faguettes, lesbiques, freaks, friends, family en mega flikkers. Aangezien de doelgroep breedt uiteen loopt is ook qua muziekstijlen overal aan gedacht. De avond bestaat uit: house, indie, nu disco, electro, hip hop.

Qua outfit is het belangrijkste: leef je uit, ga ervoor, niets is te gek. Zowel mannen als vrouwen kunnen gaan voor een glitterjurk of glam colbert, maar eigenlijk is alles wat opvalt een geschikte keuze. Accessoires zijn een absolute must! Ga voor opvallende sieraden, maar ook een boa, hoedje of slinger maken je outfit vast en zeker af.
Share |