DJ 'Lady' Dana at Multigroove Festival

Soms is het leven gewoon prachtig. Zo ook vanochtend. Dana belt met de mededeling dat ze uitkijkt naar Multigroove en zin heeft een set te draaien op het festival!

Dana is al sinds '92 betrokken bij de Multigroove. Als onderdeel van het meubilair kwam deze kanjer van een meid elke week in de Elementenstraat. Ze gaf haar oren en ogen goed de kost. Thuis begon ze te oefenen met draaien waarbij die andere MultiMaster van het eerste uur DJ BUZZ FUZZ haar de fijne kneepjes van het Dj vak leerde. Vanaf toen ging het hard. Al snel maakte ze haar opwachting voor het publiek en werd zij terecht resident. Bijna wekelijks kreeg ze het publiek in beroering met haar skills en platenkeuze. Dana draaide op bijna alle Multigroove feesten.

Rond het Millennium kon niemand meer om haar heen. Ze werd dan ook opgepakt door Q-Dance die haar samen met die andere Multi telg Pavo tot ongekende hoogte tilde. Dana werd Nederlands trots. Ze ging de hele wereld over en tijdens haar 'Solo' avonden ging het compleet los.

Op het hoogte punt van haar carri?re krijgen Dana en de Nederlandse dance scene een enorme dreun. Het drukke sterren leven, het reizen, het continue op haar toppen presteren begonnen hun tol te eisen.
Dana collapsed. Een lang herstel volgt. Niemand is haar door de tijd ooit vergeten. Iedereen hoopt het beste voor haar en die schaarse keren dat ze nog haar opwachting maakt gaat iedereen compleet uit z'n dak. Uit pure passie en nostalgie draait ze nog sporadisch op Multigroove waar haar hart nog altijd ligt. De energie die dan vrijkomt is fenomenaal. Ze is en blijft de MultiQueen en een top Dj in hart en nieren.

Vereerd en met de grootst mogelijke waardering, respect en trots presenteren wij dan ook: Lady Dana!

Tickets voor Multigroove Festival: bit.?ly
Share |