UNLEASHED Amsterdam

En dit weekend is het alweer zo ver, HET zomerse fetish dance event waar we allemaal op hebben gewacht! De uitdagende line-up is nu volledig rond, en tezamen met spectaculair internationaal entertainment van hoge kwaliteit wordt dit gegarandeerd een topavond - voor ieder wat wils!Vul je nacht met variatie en plezier, natuurlijk vol met muziek en dans, maar er is veel meer dan dat: fantastische vuur shows en aerials, bondage fashion, "roll-around entertainment", een couples-only dark room, en een dungeon vol met materiaal waar een orgie-bed natuurlijk niet kan ontbreken! Verder is er een uitgebreide lounge met DJ waar ook cocktails en snacks te krijgen zijn. Hier kun je ook, tegen een kleine bijdrage, een vier-handen-massage ontvangen van Eden Massages - relaxerend, sensueel, of juist stimulerend -
all up to you! Verder is een klein rookgedeelte boven in de WesterUnie, maar ook het gehele gemeubileerde terras (overdekt met een tent) staat natuurlijk ook tot jullie beschikking!

Belangrijk nieuws!
De WesterUnie is een pin-only locatie geworden! Betaal direct aan de bar met Maestro, Mastercard of Visa - contactloos, pin of credit. Geen cash meer nodig! Verder zijn we blij dat we dit keer ook een aantal grotere kluisjes kunnen bieden - deze kunnen zowel met cash als pin betaald worden. Bij de locker-dames kun je dit keer nog wel je muntjes van ons vorige event omruilen voor muntjes die deze nacht geldig zijn!

Haal nu snel nog je tickets in de voorverkoop, bij een Primera locatie of bij een van onze aangesloten winkels! Koop je een kaartje in een winkel, dan maak je ook nog kans op gratis entree voor een volgend event van Unleashed.

Share |