Het eerste outdoor halloween festival van Nederland

Zaterdag 28 oktober 2017 komen alle hongerige zombies, sexy vampiers en angstaanjagende weerwolven uit de schaduw gekropen om te feesten op het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland Crazy Sexy Cool Halloween!

Na 3 uitverkochte Halloween edities in de Maassilo groeit het concept uit zijn voegen. "Er zijn zoveel idee?n voor aankomende editie dat we het grootst gaan aanpakken." Aldus Jeffrey Ghazi, een van de organisatoren. Het concept wordt dit jaar dan ook naar buiten gehaald naar het Zuiderpark.

Bezoekers worden de spookachtige tenten ingelokt door de beste Urban & House beats, waar ze warm en droog kunnen feesten. Het festival zal buiten plaatsvinden, maar alle podia zijn overdekt, verwarmd ?n dienen als Safe Zones. Hier feesten de bezoekers veilig van alle monsters die buiten op het terrein rondlopen. Want het Zuiderpark wordt omgetoverd tot ??n grote nachtmerrie. Met verschillende Scare Zones welke bezoekers doen rillen van angst. Natuurlijk met het spectaculaire entertainment en de uitbundige decoratie zoals we gewend zijn van Crazy Sexy Cool.

Over Crazy Sexy Cool
In de loop van de jaren is het muziekaanbod in de uitgaanssc?ne veel uitgebreider geworden. De grenzen tussen Dance en Hiphop worden steeds diffuser en steeds meer worden de elektronische varianten van Hiphop en Urban muziek gedraaid. Dit is waar Crazy Sexy Cool om draait.

Naast het Halloween festival vindt jaarlijks ook een outdoor festival plaats. Dit festival is met ruim 12.000 bezoekers ??n van de grootste en populairste concepten in Rotterdam.

De kaartverkoop voor CSC Halloween Festival start vrijdag 11 augustus om 12:00. De eerste 500 tickets zijn maar ?17,50.
Share |