Nieuwe club JACK gepresenteerd tijdens Pride Amsterdam

Patricia, woordvoerster van de nieuwe club: JACK is er voor iedereen die zoekt naar de bevrijding en het mysterie die synoniem zijn aan onze kernwaarden. Een club voor een LHBTI-vriendelijk publiek, voor zowel jong als ook degenen die langer meegaan in de elektronische muziekscene. Voor diegenen die zich vrij willen voelen en zich graag laten verrassen in het nachtleven. Ons publiek wil zijn uitgaansgrenzen verleggen en zijn op zoek naar meer diepgang.

Ze willen meer dan een bekende headliner en een biertje. JACK moet voor iedere nacht weer een unieke belevenis zijn. Iedere nacht is voor iedere bezoeker uniek. Doordat de club modulair is opgebouwd, kan de club iedere nacht van gedaante veranderen en kunnen we de zintuigen en illusies van de bezoeker steeds beter stimuleren.??

Nature, freedom and self-expression
De kernwaarden van de club JACK zijn nature, freedom and self-expression. Deze kernwaarden waren ook terug te vinden op de boot tijdens Pride Amsterdam. Waar het verhaal van Adam en Eva al eeuwenlang symbool staat voor de verleidingen van het leven, vertelde de boot het verhaal van Adam en Adam. Op de voorzijde van de boot stond JACK, in de persoon van een professor in zijn laboratorium. Samen met zijn assistenten was hij druk bezig met experimenteren en al doende ontdekt JACK dat liefde bestaat uit nature, freedom and self-expression. Het lab bevond zich aan de rand van de liefdestuin, Eden waar DJ's als Lupe en Shinedoe hun liefde voor de muziek bedreven.

Samen met Gay Pride
Iedereen heeft het recht om te houden van wie die houdt. Net als Stichting Amsterdam Gay Pride wil de nieuwe club blijvend aandacht vragen voor algemene mensenrechten en de acceptatie en gelijkheid van LHBTI in het bijzonder, waar ook ter wereld. Jaarlijks komen honderdduizenden bezoekers naar de hoofdstad om het negen dagen durende Pride festival bij te wonen met evenementen op het gebied van debat, kunst, theater, film, (dance-) feesten en sport.
Share |