Lakedance presenteert volledige line up

Lakedance haalt W&W naar Eindhoven! De line up voor Lakedance is compleet! Zaterdag 20 mei is het weer tijd voor de eerste Lakedance editie van 2017 en zal Aquabest veranderen in de ultieme bestemming voor de echte festival lovers. Een hele fijne line up, de meest zomerse muziek en de lekkerste cocktails staan klaar om alle bezoekers een echte vakantie feeling te geven. Lakedance presenteert met gepaste trots d? headliner voor de eerste editie van Lakedance dit jaar; W&W! Naast W&W reizen ook Bingo Players, Firebeatz, Jay Hardway, Mark with a K, Secret Cinema en nog veel meer artiesten af naar het meest zonnige festival van het zuiden!

De zomerse Mainstage zal in het teken staan van een selectie aan (progressive) house artiesten van het hoogste niveau. De absolute headliner van de eerste Lakedance editie is niemand minder dan W&W. Met hits als 'Don't Stop The Madness' en 'Rave after Rave' zullen zij het publiek trakteren op een diverse en energieke set. Zoals de bezoekers van Lakedance gewend zijn, zal de mainstage weer worden afgesloten met een flinke hoeveelheid vuurwerk en muziek tijdens een grootse eindshow.

Mainstage
W&WBingo PlayersDante KleinFirebeatzJay HardwayMike WilliamsTom & Jame
Lakedance krijgt in 2017 weer hoog bezoek uit Londen. Defected Records stapt samen met onder andere Sandy Rivera, Simon Dunmore en een special guest in het vliegtuig richting Eindhoven om een eigen stage, volledig in het teken van warme, zomerse ibiza-house, te hosten.

We Are Defected
Special guestSandy RiveraSimon DunmoreDario D'attisDj LiciousShovell LIVE
Bezoekers die even willen genieten van een beetje schaduw en lekker los willen gaan op deep- & techhouse kunnen terecht in de bossen van Aquabest. Op deze magische plek is ruimte gemaakt voor de heerlijkste deep- & techhouse muziek van Kletskoek. Secret Cinema en Jay Lumen zijn slechts een paar namen uit de line up die ervoor zorgen dat er bij Kletskoek volop gedanst kan worden.

Kletskoek
Secret CinemaJay LumenNakadiaDetlefNERDDe Te Kloppen Man
Winter Park mag na het succes van de afgelopen jaren zeker niet ontbreken op Lakedance. Samen met de vrienden van Caf? Costa uit Eindhoven zorgt Winter Park voor de nodige confetti, opblaasdieren en feestmuziek. Met de bijbehorende line up zal deze area garant staan voor een flinke dosis feest en gekkigheid.

Winter Park
Mark With A KJohnny 500Dansado & De FeestnegerLampegastuhTomcioTiago MarquesSylvie Thijs
De laatste toevoegingen aan dit mooie lijstje zijn natuurlijk de regionale talenten van de Mensroom. De Mensroom is als sinds jaar en dag vaste prik op Lakedance en brengen ook in 2017 de meest fijne house klanken en melodie?n van Eindhoven samen op deze zomerse stage op het strand van Lakedance.

Mensroom
KruhHermanosCarlo KopanaSjak & JackNikky & NielsCirque DU B2B
Vervoer
In samenwerking met Party Reizen organiseert Lakedance deze editie busreizen van ?n naar het festivalterrein. Lakedance is te bereiken met behulp van een pendeldienst tussen NS station Best <> Aquabest en een pendeldienst vanaf NS station Eindhoven <> Aquabest. Meer informatie over de opstapplaatsen ?n tickets (? 5,00) is terug te vinden op lakedance.?nl/pendeldienst. Er wordt aangeraden om tickets voor deze pendeldienst in de voorverkoop aan te schaffen.

Hotel arrangementen
Blijven slapen na Lakedance was nog nooit zo aantrekkelijk. Samen met het Holiday Inn Eindhoven, Hampshire Hotel ? Crown Eindhoven, Novotel Eindhoven en Bed & Bos Best heeft Lakedance mooie deals samen weten te stellen. Alle Lakedance packages zijn voorzien van een overnachting, ontbijt en toegang tot Lakedance. Bij een overnachting in het Holiday Inn en het Hampshire Hotel ? Crown Eindhoven is zelfs het vervoer van en naar het festivalterrein inbegrepen. Bezoek de website voor meer informatie.

Tickets
Een regular ticket voor Lakedance 20.05.17 bedraagt ? 39,50 (ex fee). Een combi-ticket voor beide edities op 20 mei en 12 augustus 2017 is verkrijgbaar voor slechts ? 65,00 (ex fee). Tickets zijn te verkrijgen via [url=www.lakedance.nl ]lakedance.nl
en via firstvision.?nl/tickets. Liever als VIP naar Lakedance en genieten van luxe en unieke privileges? Ga dan naar lakedance.?nl/vip voor alle mogelijkheden.
Share |