Soixante Neuf

Met de Soixante Neuf Black on black indoor festival op 1 april voor de deur, is het vrijdag 24 februari tijd voor de pre party van Soixante Neuf in de mooiste club van Groningen, Club Kokomo! Bij deze eerste editie van het jaar hebben we niemand minder dan ??n van Nederlands populairste Hip Hop formaties SBMG uitgenodigd! De heren van SBMG zijn bekend van tientallen hits zoal: "Mandela", "Oeh Na Na", "Ballon", "Hard Works Pays Off" en nog veel meer. Ze hebben dan ook samen gewerkt met vrijwel iedereen in de scene, zoals Broederliefde, Jayh, Sevn Alias etc.

Naast SBMG hebben we ook de heren Smash & Aries weer naar Groningen gehaald! De mannen bestormden de hitlijsten met hun single "Bobbeling Queen" samen met Lina Ice. Maar hiermee komen we uiteraard nog lang niet aan een eind van onze line up. Zo hebben we de twee hotste deejays uit het noorden weer gestrikt om te komen. JA?L, die tegenwoordig heel de wereld rondvliegt om mensen van zijn producties en deejay skills te laten genieten ?n Impulz, maar ook de Soixante neuf residents Mitchell Supreme en Rodney Music zijn aanwezig.

Live on stage:
ImpulzJa?lMitchell SupremeRodney MusicSmash & AriesRap: SBMGMC: Lirical
Announcement:
Zoals vermeld is dit de pre party editie van het Soixante neuf black on black indoor festival. Deze zal op zaterdag 1 april plaatsvinden in de Suikerunie te Groningen en de line up voor deze editie wordt dikker dan dik! Haal nu alvast je kaartje want er zijn nu nog wat early bird tickets beschikbaar. Deze editie wil je absoluut niet missen!

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website soixante-neuf.?nl en de soixante neuf Facebook pagina. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |