Beatloverz maakt rest line-up bekend en lanceert nieuwe website!

Naam :
Datum :
Locatie :
Plaats :
Time : -

Op 13 november 2010 zal Beatloverz “Larger than Life” los barsten in Ahoy, Rotterdam. En dus is het de hoogste tijd om de nieuwe website te presenteren. Samen met de lancering van de website maken we met trots bekend dat Funkerman Ahoy op zijn grondvesten zal laten trillen. Ondanks zijn overvolle agenda zal deze internationaal gerespecteerde naam een heerlijke house set ten gehore brengen. Daarnaast hebben we nog een zeer speciale toevoeging aan de line-up... Niemand minder dan Paul Elstak en Darkraver zullen een zeer bijzondere back-2-back house set komen draaien! Beide heren zijn legendes in de hardcore scene en hebben al meerdere keren in Ahoy gestaan. Dit is echter de eerste keer dat zij hun platenkoffers en CD-bags volstoppen met sexy house en dirty beatz. Dan hebben we ook nog eens Luciën Foort die aan de line-up is toegevoegd. Deze Rotterdamse DJ met zijn kenmerkende dreadlocks is niet meer weg te denken uit de scene en staat bekend om zijn energieke sets. Luciën Foort zal back-2-back draaien met Benny Rodrigues. Maar dit is nog niet alles, speciaal voor Beatloverz draaien vrijwel alle DJ’s back-2-back een exclusieve set. Zo draaien Gregor Salto back-2-back met Shermanology, Hardwell back-2-back met Quintino en Leroy Styles back-2-back met Baggi Begovic.

In de Yours Truly The Flexican area zijn ook nog eens FS Green en Jaziah aan de line-up toegevoegd. FS Green klinkt nog onbekend maar hij heeft al een state award gewonnen voor beste producer en maakte de beats voor o.a. Lange Frans, Kempi en Zwart licht. Jaziah is geen onbekende meer, Jaziah heeft zijn eclectische beats al in heel Nederland en ver daarbuiten laten horen. Naast de eerdergenoemde DJ’s maakt de organisatie ook een nieuwe live act bekend. Niemand minder dan Reverse, Adje en Jayh zullen zich aansluiten bij de andere live-acts Dio en de Flinke Namen. Speciaal voor Beatloverz heeft The Flexican een grote showcase voorbereidt waarbij alle acts een paar tracks ten gehore zullen gaan brengen. Na de grote showcase draait The Flexican back-2-back samen met artiesten waarvan hij weet dat zij de flexicano beat zullen overbrengen. Deze artiesten zijn The Partysquad, Vato Gonzalez en Jaziah. FS Green zal de avond opwarmen met zijn heerlijke sound.

Raw Beatz:
Steve Aoki (USA), Hardsoul feat. Alain Clark, Gregor Salto, Hardwell, Benny Rodrigues, Quintino, Funkerman, Luciën Foort, Shermanology, Boemklatsch, Leroy Styles, Baggi Begovic, The Darkraver b2b Paul Elstak (special house back-2-back set)
Live: Mitch Crown, Zawdi MC, MC Jollygood en drummer Glenn Helder

Yours Truly The Flexican:
The Flexican, The Partysquad, Vato Gonzalez, FS Green, Jaziah,
Live: Dio, Flinke Namen, Reverse, Adje & Jayh, MC Sef, MC Tjen.

Check de trailer, de volledige line-up en alle belangrijke info op www.beatloverz.com  en houdt de Beatloverz Hyves, Twitter en Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Binnenkort wordt ook de theme song van Gregor Salto “Beatlover” uitgebracht! Tickets voor Beatloverz kosten €39 excl. fee en zijn verkrijgbaar via www.beatloverz.com , www.udc.nl/tickets , www.paylogictickets.nl of www.ticketservice.nl . Offline zijn de tickets verkrijgbaar via de alle Primera winkels en de grotere Free Record Shops. 

Share |