Matrixx breidt Dreamfields Festival uit met zondag

In 2017 krijgt Dreamfields er een zusje bij. Op zondag 9 juli organiseert Matrixx naast de reguliere Dreamfields Festival op zaterdag, voor het eerst Dreamfields Sunday.

Dreamfields Festival
Matrixx organiseert sinds 2011 jaarlijks het dancefestival Dreamfields op recreatieterrein Rhederlaag bij Lathum. Het festival is met inmiddels 25.000 bezoekers jaarlijks uitverkocht. Op zaterdag 8 juli krijgen de bezoekers van Dreamfields wat ze van het prachtige festival gewend zijn: de beste dance-artiesten uit binnen- en buitenland, adembenemende decors en heel veel show en entertainment.

Dreamfields Sunday
Op 3 area's van het prachtige Dreamfields terrein treden diverse artiesten en DJ's op. Een mix van live-artiesten, pop, dance, feest en o.a. de foute muziek van de Q-music DJ's zorgen voor een unieke festivalzondag met de volledige Dreamfields beleving.

Dreamfields Sunday duurt van 13.00 tot 23.00 uur en is toegankelijk voor alle leeftijden. De eerste acts voor zowel de zaterdag als de zondag worden half januari bekend gemaakt. De kaartverkoop voor Dreamfields Festival en Dreamfields Sunday start op 20 januari 2017 met een actieweek op Dreamfields.?nl
Share |