Fabulous zaterdag 27 november 2010 @ Brabanthallen te Den Bosch

Naam : FABULOUS
Datum : 27-11-2010
Locatie : Brabanthallen
Plaats : Den Bosch
Time : 22:00 - 07:00

Hoe definieer je een avond gevuld met lifestyle, fashion, glamour en zielvullende beats van zowel nationale als internationale zwaargewichten? Welke creatie wordt er gevormd als alle juiste ingrediënten samen worden gebracht in een sublieme setting. Dit valt alleen te omschrijven als de perfecte avond uit. Fabulous is een concept gebouwd op al deze factoren. Een platform voor creativiteit, een thuisbasis voor fashionista’s en trendsetters. Muziek staat zonder enige twijfel centraal en wordt aangevuld met excentriek entertainment. De sleutelwoorden zijn vergeven, de toon is gezet.
 
Op zaterdag 27 november 2010 vindt de vierde editie van Fabulous plaats  in de Brabanthallen te Den Bosch. Om het vierde jaartal te eren worden er vier grote zalen ingezet waar de muziekstijlen House, Techno en Electro centraal staan. Geen eenzijdig gepomp aan hits, maar muziek van waarde. De oplettende feestganger heeft al een aantal headliners kunnen spotten in verscheidene festival magazines. Geen stress, de gehele line up zal de eerste week van september worden prijsgegeven.
 
Voor de vroege vogels is er een werkelijke traktatie. Er zijn ‘Early Bird’ tickets verkrijgbaar. Uiteraard is dit een beperkt aantal en loopt deze actie niet lang. De fabulous ‘Early Bird’ tickets zijn beschikbaar tot 01 september. De vroege vogel tickets zijn alleen online te verkrijgen. Surf naar www.fabulous2010.nl om deze te bemachtigen. De kosten bedragen €35,-. Dit bedrag is exclusief ticketservicekosten. Vanaf september gaan de reguliere tickets in de verkoop voor een bedrag van €47,50 ex. fee.
 
FABULOUS
27-11-2010
Brabanthallen, Den Bosch
Share |