Urban Music Festival naar de Kube in Nijmegen

Na vier compleet uitverkochte edities komt Urban Music Festival op breed verzoek naar Nijmegen. De plaats waar je moet zijn voor het grootste indoor festival van Nederland, is voor Nijmegen Kube. Voor deze aangelegenheid zal het Honigcomplex op vrijdag 27 januari geheel worden omgetoverd in een waar Urban-walhalla. Niets anders dan de dikste live acts van Nederland zullen de revue passeren, samen met de hotste deejays van dit moment. Bij UMF brengen ze alleen het beste van het beste!

Line-up
De line-up zal stap voor stap bekend worden gemaakt, maar ??n ding kan nu al verklapt worden... hij is dik!

Line-up is nog niet compleet.Freddy MoreiraIrwanJohnny 500Zang: Jayh Jawson
VIP-arrangement:
Wat is een festival zonder een VIP?! Voor het Urban Music Festival is er een prachtig VIP deck beschikbaar met keuze tussen een Silver & Gold VIP Table arrangement. Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van het aantal personen. Voor meer info over de VIP treatment e-mail je info@UrbanMusicFestival.nl of neem je telefonisch contact op: +31628783946.

Helaas zijn de 'Die Hard Tickets', de 'Early Bird Tickets' en de '2 Ladies On 1 Tickets' uitverkocht! De regulair voorverkoop tickets zijn nog te verkrijgen, dus zorg dat je deze snel weet te bemachtigen, voordat deze ook geheel uitverkocht zijn!
Share |