Rumag Rich homie quan

Als je niet van de lekkerste muziek, in ??n van de dikste clubs van
Rotterdam, met ??n van de hotste rappers uit Amerika houdt, moet je vrijdag 25 november zeker NIET naar Blu komen! Je krijgt daar namelijk precies dat ?n meer, bij de Rotterdamse editie van Rumag! Vrijdag 25 november komt rich homie quan naar club BLU om een feestje te bouwen met Rumag, die los van haar online quotes, in de club ook zeker weet hoe zij haar Rumag bezoekers moet vermaken!

Live on stage
Richie homie quan

Bekend van hits als "Lifestyle", "Type Of Way", "Flex (Ooh, ooh, ooh)"

Rich homie quan, is ??n van de hotste hedendaagse rappers, die ??n van de trendsetters is bij de nieuwe TRAP stroming binnen de hip hop scene. Hij heeft tal van hits op zijn naam staan en heeft gewerkt met andere trap pioniers als Gucci Mane en Young Thug. Bij zijn vorige optreden in CLUB BLU ging het dak eraf. Het dak is ondertussen hersteld en het is weer tijd om het te slopen op vrijdag 25 november!

Line-up
Irwan
Rumag DJ Crew
Biggi ft. Elton Jonathan
Babel-Ish
Lady S
Wef
Youss-F

MC D-Jay

Vip
Wil jij je avond extra bijzonder maken? Dan heeft Club BLU een aantal VIP tafels ter beschikking. Je kunt dan rekenen op versnelde toegang tot de club en een eigen host(ess) met een VIP arrangement naar keuze.

Voor meer info en reserveringen neem je contact op via nummer 071-2032029 of via whatsapp 06-47747999.
Share |