Lost Frequencies komt op 21 oktober met langverwachte debuutalbum

Twee jaar na het wereldwijde succes van debuutsingle 'Are You With Me' en de start van een carri?re vol met platina platen, miljoenen streams en meerdere nummer ??n-posities komt Lost Frequencies met zijn langverwachte debuutalbum. 'Less Is More', een zestiendelig meesterwerk vol met melodische en energieke platen, wordt op 21 oktober officieel uitgebracht door Armada Music en is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order.

Op 'Less Is More' staan niet alleen Lost Frequencies' welbekende hitsingles ('Are You With Me', 'Reality' en 'Beautiful Life'), maar ook een hoop nieuwe producties. De herkenbare en geliefde sound van het Belgische supertalent staat in elk van de zestien platen op een eigen wijze centraal, waardoor elke track minstens net zo magisch en verslavend is als zijn vorige - en inmiddels wereldberoemde - platen.

E?n van de nieuwe tracks op het album is 'What Is Love 2016', Lost Frequencies' versie van Haddaway's internationale hitsingle uit 1993. 'What Is Love 2016' wordt over exact ??n week (7 oktober) uitgebracht en lijkt klaar om 23 jaar na de release van de originele plaat opnieuw 's werelds meest prestigieuze charts te domineren.

Tracklist:
Lost Frequencies feat. Axel Ehnstr?m - All Or Nothing
Lost Frequencies - What Is Love 2016
Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza - Beautiful Life
Lost Frequencies feat. Jake Reese - Sky Is The Limit
Lost Frequencies feat. Janieck Devy ? Reality
Lost Frequencies - Dance With Me
Lost Frequencies - In Too Deep
Lost Frequencies feat. Joakim Wilow - Dying Bird
Lost Frequencies - Funky'n Brussels
Lost Frequencies - Send Her My Love
Lost Frequencies feat. Nick Schilder - Lift Me Up
Lost Frequencies - Are You With Me
Lost Frequencies - St. Peter
Lost Frequencies - Selfish Love
Lost Frequencies - Footsteps In The Night
Lost Frequencies - What Goes Around Comes Around (Bonus Track)
Share |