Oldschool gangsters

E?n keer per jaar is het concept Oldschool Gangsters terug in Rotterdam, in het altijd gezellige Social Underground Rotterdam (S.U.R.), waar er wederom 2 zalen worden ingericht voor een leuke avond vol met dikke Oldschool Classics, Early Rave en Early Hardcore. Artiesten als Darkraver, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Stanton en vele andere gaan hun best doen om jullie als bezoekers weer een toffe avond te bezorgen

Het is een leuk fenomeen, thema's aan een event koppelen en het leuke hieraan is dat iedereen die gaat komen er mee bezig is. Vooral als de datum gaat naderen beginnen ze te praten over oooh wat is nu de bedoeling, wat doe jij aan en wie doet ermee met het thema? Vragen die erg uiteenlopen maar wel goed is dat deze worden gesteld en die via de bekende social media kanalen worden beantwoord door andere potentiele bezoekers. Oldschool Gangsters heeft ook een thema voor de editie op 1 oktober bedacht, namelijk "Comics" en dan in de breedste zin, dus maak het jezelf niet moeilijk en doe iets leuks aan waarmee wij je kunnen herkennen in het thema van het evenement.

Een feest in een feest jaaaa altijd gezellig en leuk! Om 00.01 is het de verjaardag van MC Joe en zoals elk jaar gaan we hem weer verassen met iets leuks. Wanneer jullie ook iets willen doen in het kader van MC Joe's zijn verjaardag is dat helemaal goed


Hieronder de Time Table voor 1 oktober:
Batman Area22:00 - 23:30:  Manny Ribera23:30 - 01:00:  Armand Red Ace01:00 - 02:00:  Ricos02:00 - 03:30:  Stanton03:30 - 04:30:  Rob & MC JoeRob, Joe04:30 - 05:00:  Darkraver MC: JoeSuperman Area22:00 - 23:30:  Capman23:30 - 01:00:  Da Pork  Joe Nitro 01:00 - 02:00:  Andy Raw02:00 - 03:00:  OCD03:00 - 04:00:  Resonator04:00 - 05:00:  Waxweazle05:00 - 06:00:  Frantic Freak MC: TMC
We gaan weer "Memories" maken samen met jullie!
Step into the world of the OG's, Massive Oldschool Gangster Music!!!

Dresscode
Dress like your FAVO COMIC or just 'Be Yourself' But don't forget your family code.

VoorverkoopTickets
Ticketscript


Munten & pinnen
In S.U.R. bevinden zich muntkassa's, hier kun je naast contante betaling ook gebruikmaken van pinnen bij het aanschaffen van drankmunten! Let op! Er zijn geen PIN/Geldautomaten aanwezig waar het mogelijk is om contant geld op te nemen. Het wordt daarom aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel vragen onze gastheren om je legitimatie. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden.

Garderobe:
Voor de garderobe zijn lockers aanwezig waar je voor ? 2,- gebruik kan maken alleen of samen met je vriend en/of vriendin.

Parkeren bij S.U.R.
Je kunt parkeren in Parkeergarage the RED Apple aan de Wijnbrugstraat 22 te Rotterdam en rondom de oude haven en op de Boompjes waar parkeervakken zijn. Je kunt niet parkeren op de Boompjeskade zelf!

Openbaar vervoer
S.U.R. is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot aan station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan De Overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug.

Locatie info en entree
Locatie:S.U.R. (Social Underground Rotterdam)
Adres:Boompjeskade 10, Rotterdam (bij de trappen tegenover Health City)
Datum:Zaterdag 3 oktober 2015
Tijd:22:00 - 06:00
Leeftijd:18+
Info:oldschoolgangsters.?nl of via facebook
Share |