Legende John Digweed naar Suono Culture

Op 10 september is het zover en zal niemand minder dan John Digweed plaatsnemen achter de draaitafels van Suono Culture. De man is een levende legende en stond op werkelijk alle grote feesten. Carl Cox noemde hem een grootheid die keer op keer de meest waanzinnige sets neerzet. Hijzelf kwalificeert zijn muziek als "consistent quality electronic music". Zijn doel is om het publiek zich te laten verliezen in de muziek en ze de kans te geven om nieuwe muziek te ontdekken. Veel dichter kunnen iemands uitspraken niet liggen bij datgene wat Suono Culture voor ogen heeft. Hij stond dan ook al lang op het verlanglijstje en ze zijn daarom enorm trots dat hij nu dan eindelijk komt.

Uiteraard komt hij niet alleen. Ramon Tapia stond al eerder in de booth bij Suono en zette daar volgens velen een van de beste en verrassendste sets ooit neer. Het was dan ook maar een kwestie van tijd voordat hij terug kwam.

De laatste naam kent natuurlijk iedereen in Eindhoven. Resident Claudio De Martino zal op zijn bekende wijze de zaal opwarmen. Om dit alles nog even wat specialer te maken hosten ze deze avond in de grote zaal van de Effenaar waar VJ Artifact volledig los zal gaan met een enorm dikke productie!

Tickets zullen te koop zijn via Ticketmaster.
Share |