Haarlem Ordinair presenteert LED's Party

Haarlem Ordinair luidt als vanouds de hete zomer in! Op vrijdag 5 augustus zijn alle feestbeesten welkom op alweer de elfde (zomer)editie die deze keer in het teken staat van het licht. Het thema is namelijk LED's Party! Kortom, koop de Action leeg en knutsel een outfit waarmee jij de show steelt: op de dansvloer of zelfs op het podium!

Interactie staat centraal: het publiek doet mee!
Op Haarlem Ordinair staat het publiek van oudsher in de schijnwerpers en daarom kan iedereen shinen en winnen! Zo kan je onder andere deze games spelen:
Micro Beerpong en andere spelletjes op het balkonGuilty Pleasure Zingen op het podiumHappy Hardcore Karaoke on stageOud Hollandsch Hakkuh
Thema: LED's Party!
Dit jaar is het thema LED's Party! Dus je kan helemaal los met LED lampjes: in je haar, op je kleding, in je handen, alles mag en alles kan!

Muziek: alle kanten op
DJ FlexyFrank & Disclectic draaien het beste ?n foutste van toen tot nu! Een knotsgekke mix van meezingers, 80s. 90s, vergeten parels, hete hitjes en het brutere Top40 werk! Meezingen, inhaken, vallen, opstaan en weer hard gaan: alles erop en iedereen eraan!

Tickets
11e Editie = gekkengetal = enkele gekkenhuis tickets voor €7,50 ex fee via Ticketmaster.
Share |