Hardwell zet grote donatie-actie op voor laatste show

DJ Hardwell maakt vandaag bekend dat een gedeelte van de opbrengst van zijn laatste show van de I am Hardwell ? United We Are wereldtournee naar de 'United We Are Foundation' gaat die hij samen met zijn manager Anna Knaup, CEO Anna Agency, heeft opgericht. Zaterdag 27 augustus trakteert de nummer 1 DJ van de wereld zijn fans op de laatste show van de succesvolle wereldtournee in de Hockenheimring te Duitsland. Van elk verkocht ticket van Hardwell's laatste show gaat er een euro naar de foundation.

Hardwell introduceerde de 'United We Are Foundation' vorig jaar december tijdens een benefietshow in India. De 'United We Are Foundation' is opgericht om kansarme kinderen te voorzien van beter onderwijs en hen een beter toekomstperspectief te bieden.

"Ik ben ontzettend trots op deze spectaculaire tour en het is geweldig dat ik mijn foundation kan betrekken in de afsluiting van dit avontuur. Vorig jaar hebben we een benefietshow kunnen organiseren voor kansloze jongeren in India en het was by far ??n van de meest bijzondere shows van mijn leven. Dat we hier een vervolg aan kunnen geven, maakt deze laatste show helemaal compleet", aldus de wereldberoemde DJ.

Eerder deze week onthulde de DJ het voorprogramma van zijn laatste I am Hardwell ? United We Are wereldtournee dat bestaat uit trouwe tourpartners Kill The Buzz en Dannic. Funkerman maakt het voorprogramma van zaterdag 27 augustus compleet. Tijdens de laatste show maken nog enkele andere special guests hun opwachting.

Tickets voor de spectaculaire laatste show van de I am Hardwell ? United We Are wereldtournee zijn verkrijgbaar vanaf ?24 waarvan er ?1 naar de United We Are Foundation gaat. Meer informatie over de laatste show van Hardwell is te vinden op www.worldclubdome.com
Share |