Volledige line-up Festival Dance Nature

De line-up van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. Met artiesten als The Partysquad, Dyna en Vato Gonzalez is het echte partygevoel gegarandeerd. En omdat niet alleen Dance en House, maar ook Eclectic en Urban geprogrammeerd staan, is er voldoende variatie en keus. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad IJzeren Man in Eindhoven.

De grootste acts op het hoofdpodium zijn dit keer onder meer La Fuente, Shermanology, The Partysquad, Pep & Rash en Vato Gonzalez. Deze acts zijn bekend van Helemaal naar de Klote, Oh My (The Partysquad), Rumors, White Rabbit (Pep & Rash) en Can't You See, Can't Stop Me (Shermanology).

Eclectic en Urban zijn momenteel de trending muziekstijlen. Daarom is op Dance Nature ook plek ingeruimd voor populaire acts als Lady Bee, ChildsPlay, DJ Irwan en Dyna. De derde editie kent daarmee een mix van stijlen, waarbij zelfs Hip Hop en R&B de ruimte zullen krijgen. Dyna is onder meer bekend van Round &? Round. Lady Bee heeft een hit gehad met het nummer That Paper.

Het festival vindt zaterdag 17 september van 12.00 tot 23.00 uur plaats op Strandbad IJzeren Man in Eindhoven. Een prachtige locatie in hartje Eindhoven die goed bereikbaar is, ook via het Openbaar Vervoer. Dance the day Away tijdens deze editie van Dance Nature.

De artiesten zijn te vinden op de volgende site: www.dance-nature.nl/line-up/

Dance/HouseJoe StoneLa FuenteMaddixMr. Belt & WezolPep & RashRalveroThe PartysquadVato GonzalezLive: ShermanologyMC: TjenEclectic/UrbanArtistic RawCMC$ChildsPlayDynaIrwanLady Bee
Share |