Heaven Outdoor_ 'Iedereen de hele dag een glimlach'

Zaterdag 30 juli verandert recreatiegebied De Krabbeplas in Vlaardingen in een stukje op hemel op aarde. Die dag vindt de tweede editie van Heaven Outdoor plaats; een zomers dancefestival in de openlucht waarbij iedereen zich hemels kan vermaken.

"Ons doel is dat iedereen de hele dag met een grote glimlach rondloopt", vertelt Niek Thoen. Hij runt samen met Lars Bos, Mike van Schie, Jeffrey van Vliet Heavents. Met het evenementenbureau halen zij alles uit de kast om bezoekers van Heaven Outdoor een onvergetelijke dag te bezorgen. Dat begint natuurlijk bij de line-up. Niek: "We hebben een mooie mix van lokaal talent en bekende artiesten op het programma staan. Denk aan Jay Hardway, Endymion, Benny Rodrigues, Shermanology, maar ook Luca Perra, Klinkhamer en Asonn. Zij staan garant voor de beste house, hardstyle en deephouse."

Drie stages
Heaven Outdoor wordt voor de tweede keer georganiseerd. Naast het gegeven dat er dit jaar meer bezoekers welkom zijn in de hemel op aarde (7500 in plaats van 5000), heeft het festival nog meer verbeteringen ondergaan. Lars: "We hebben heel goed geluisterd naar de feedback van onze gasten. daarom hebben we dit jaar drie stages in plaats van twee: house, freestyle/raw en deephouse/techno. vorig jaar hadden we een Volkswagenbusje staan met deephouse en techno en dat was zo populair, dat we deze genres nu een compleet eigen podium geven."

Engeltjes
Ook de aankleding van het festival wordt beter. "De Surfplas in Vlaardingen is natuurlijk de mooiste locatie van Nederland om een feest te bouwen", gaat Mike glimlachend verder. "We kleden het terrein prachtig aan, zodat men zich echt in de hemel waant. Daarnaast zijn de stages uitgebreider en mooier vormgegeven, allemaal in het hemelse thema en staan overal 'engeltjes' klaar om onze gasten te helpen. Mensen moeten volledig onbezorgd kunnen genieten van een geweldige dag."

Geen rijen
Daarbij is het neerzetten van een topsfeer van groot belang. "We zetten onze ervaring als organisator ?n bezoeker van events in om alles tot in details goed te regelen", gaat Jeffrey verder. "Zelf vinden we het bijvoorbeeld heel vervelend om in de rij te staan bij de entree. Dat is natuurlijk geen goed begin van een feestdag. Bij Heaven Outdoor zijn dus geen rijen aan de deur of bij de bar. Ook zorgen we voor veel, verschillende eetkraampjes, zodat iedereen van zijn favoriete maal kan smullen. Daarnaast rijden er pendelbussen tussen de parkeerplaats en het festivalterrein en zorgen we dat er voldoende schone toiletten zijn. Dat zijn de kleine maar belangrijke dingen die er voor zorgen dat iedereen de hele dag met een grote glimlach kan rondlopen."

Line-up
Heaven Outdoor kent drie podia. Op het Immortal podium is het freestyle/raw wat de klok slaat met sets van Endymion, LNY TNZ, Ruthless, Mark with a K, The Viper, Bass Chaserz, GJ Warez en Low-E. MC Rems praat daar de optredens aan elkaar.
Liefhebbers van de vetste house zullen bij het Blessed podium te vinden zijn met optredens van Jay Hardway, Shermanology, Girls Love DJs, Pep & Rash, Luca Perra, Asonn, Ziggy, Dani?l Thomasso. Hosts zijn Robbie Rise en Patrick Brown.
Deephouse en techno klinken vanaf het nieuwe Touched-stage. Daar treden Benny Rodrigues, Luuk van Dijk, LarryKoek, Jasper Clash, rej., Klinkhamer en Mika?l op.

Informatie
Heaven Outdoor vindt plaats op zaterdag 30 juli van 14.00 tot 0.00 uur. De locatie is de Surfplas 30 in Vlaardingen. Toegang vanaf achttien jaar en ouder. Kaarten kosten ?37,50 per stuk. VIP tickets kosten ?67,50. Zie voor meer info www.heavenoutdoor.com.
Share |