Meerdaags festival Wildeburg kondigt eerste artiesten, start kaartverkoop en locatie aan

Tijdens het weekend van 15 t/m 17 juli vindt de eerste editie van Wildeburg plaats. Een kakelvers meerdaags festival met camping van de organisatie van Into the Woods. Onder andere Extrawelt (live), San Soda en Gallowstreet zijn de eerste namen die zijn aangekondigd. In totaal spelen er meer dan 70 artiesten op vier podia, waarvan er ??n podium volledig op livemuziek is gericht. Wildeburg vindt plaats in Netl de Wildste Tuin, een recreatiegebied vlakbij Emmeloord. Weekendtickets inclusief camping kosten ?100 en zijn vanaf woensdag 6 april te koop via www. Wildeburg.com

In Wildeburg kan je overdag relaxen aan het water met livemuziek en beats, om vervolgens te pieken in de nacht. Tijdsbesef ebt langzaamaan weg, zonsop- en ondergang vloeien in elkaar over. Strompel naar je tentje op de camping en ga drie dagen op in de complete creatieve waanzin. Dit is het festivaldorp waar je stiekem altijd al van droomde.

Groene figuren voelen zich in Wildeburg op hun best. De omgeving ademt wilde natuur. Pak het strand, dobber naar een eiland, verdwaal in bamboebossen en doezel weg in de duinen. Het festivalterrein gaat naadloos over in de camping, waar je al vanaf donderdag terecht kan. Wildeburg ligt middenin de Noordoostpolder, ver van de bewoonde wereld, maar slechts op een uurtje rijden vanuit Amsterdam en Utrecht.

Er is altijd wel wat te doen en iedereen kan zijn creatieve ei droppen. Verwonder en vergaap je aan muziek, bizarre creaties en vertier op - en buiten - de dansvloeren. Verlies je kompanen en maak nieuwe vrienden. Kleinschaligheid staat centraal; geen grote festivalweides en -stages, maar intieme podia met maximale sfeer. Full monty, er vol voor gaan, is de juiste mindset voor een verbijf in het pittoreske Wildeburg. E?n festival, vier podia, meer dan 70 artiesten, een stortvloed aan creativiteit en vanzelfsprekend zieke beats.

Amsterdam Klezmer Band / Cinnaman / Culoe De Song / Dialoque / The Dubbeez / Elias Mazian / Extrawelt (live) / Gallowstreet / Interstellar Funk / KOFFIE / Marcus Meinhardt / Marcus Worgull / Mattheis / Nuno dos Santos / Rahaan / Roots Rising / San Proper / San Soda / Some Chemistry / Say Yes Dog & many more to be announced.
Share |